Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
SİYASET

Gençlik ve Spor Bakanı Bak: “Bu millete hizmet etmeye devam ediyoruz”

ASAYİŞ

Önce husumetlisine, sonra aracına kurşun yağdırdı

ASAYİŞ

Sakarya’daki patlamada yaralı sayısı 30’a yükseldi

SPOR

TFF 3. Lig’deki Bursaspor - Tokat Belediye Plevne Spor maçını 41 bin taraftar takip etti

Bursa’da husumetlisini böyle vurdu, sonra acımasızca darbetti

Bursa’da husumetlisini böyle vurdu, sonra acımasızca darbetti

Bursa’da husumetlisini böyle vurdu, sonra acımasızca darbetti

Bursa’da bir kişi, babasına yumruk atan ve itekleyen husumetlisine önce minibüste kurşun yağdırdı, ardından acımasızca darbetti. Olay anı saniye saniye minibüsün güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, 22 Aralık 2023’te Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet bulunan Hüseyin Çekçen, yolda karşılaştığı Ali İnan’ı yumruk atarak ittirdi. Bunu öğrenen oğlu Recep İnan, husumetli oldukları Hüseyin Çekçen’in ilçede bulunan terminalda olduğunu öğrendi. Terminale giden İnan, Çekçen’in bindiği minibüse girerek yolculara aldırış etmeden tabanca ile ateş açarak yaraladı. Başına da silah kabzasıyla vurulan Çekçen minibüsün açılan kapısından yere düştü. Recep İnan, burada da durmayarak Çekçen’i darbetmeye devam etti. Baba Ali İnan ise bıçak çekti. Ağır yaralanan Hüseyin Çekçen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası kaçan baba-oğul, olayda kullandıkları tabanca ile saklandıkları evde yakalanarak gözaltına alındı. Baba-oğul çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Recep İnan ifadesinde, "3 yıl önce Hüseyin Çekçen ile kavga ettik. Beni dövdü. Ağabeyim de kendisini darbetti. Bunu kabullenemeyen Çekçen, ardından ağabeyimi silahla yaraladı. O günden sonra görüşmedik. Olaydan önce mahallemize gelip küfürlü konuşarak, ’Recep’i de vuracağım’ demiş. Olay günü para çekmek için bankaya giden babam, yolda karşılaşıp ’artistlik yapma’ diyerek iki yumruk atmış. O da babamı ittirmiş. Babam, eve gelip bu olayı bana anlattı. Ben de dedemden kalan tabancayı alarak babam ile terminale gittim. Kendisini minibüste gördük. Korkutmak için ateş ettim. Vurduğumu kesinlikle bilmiyordum. Ayrıca, silahın kabzası ile onu darbetmedim. Kavga sırasında istemeyerek olmuştur" diyerek kendini savundu.
Hüseyin Çekçen ise ifadesinde, "Bursa’nın Osmangazi ilçesinde oturuyorum. Askerlik işim için Mustafakemalpaşa ilçesine gittim. Yolda Ali İnan ile karşılaştım. Bana saldırıp yumruk attı. Olay büyümesin diye oradan uzaklaşıp, rica ettiğim polisler tarafından terminale bırakıldım. Minibüste beklerken, Recep İnan’ın bindiğim minibüse geldiğini gördüm. Korkudan arka koltukların arasına saklandım. Araca binen Recep İnan karnıma ateş etti. Tabancanın kabzasını kullanarak darbetti. Kavga sırasında arka kapı açılınca düştüm. Burada da darbetmeye devam etti" dedi.
Minibüsün güvenlik kameraları ise kanıt olarak dosyaya girdi. Soruşturmanın ardından Recep İnan ve baba Ali İnan Bursa 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Hüseyin Çekçen’in şikayetçi olduğu duruşmada tutuklu sanıklar, soruşturma çerçevesinde verdikleri ifadeleri tekrarladı. İlk duruşmada mütalaa veren savcı, suçunu sabit gördüğü Recep İnan ve Ali İnan’ın ’kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 15’er yıla kadar hapis ile cezalandırılmasını istedi.


Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ebru Kılıç Beauty

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
2.Fenerbahçe 4 3 0 1 9 10
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
5.Eyüpspor 4 2 0 2 4 8
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Göztepe 4 1 0 3 2 6
9.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
10.Kasımpaşa 4 1 1 2 0 5
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
14.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
15.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
16.Alanyaspor 4 0 2 2 -5 2
17.Kayserispor 2 0 1 1 -1 1
18.Hatayspor 4 0 3 1 -5 1
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti