Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

BTÜ’lü öğrenciler 5’inci oldu

BTÜ’lü öğrenciler 5’inci oldu

BTÜ’lü öğrenciler 5’inci oldu

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ’Bioinnovation 2023’e katılan Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) biyomühendislik bölümü öğrencileri, inovatif fikirlerin sergilendiği yarışmada 5’inci oldu.
Ankara’da ikincisi düzenlenen ’Bioinnovation2023’yarışmasındaBTÜ katılımcı üniversiteler arasında yerini aldı. Mamak Belediyesiİnovasyonve Teknoloji Müdürlüğü bünyesinde yer alan ve Mamak Füzyon tarafından düzenlenenyarışmada geçen yıl 3’üncülük ödülünü alan BTÜBiyoteknolojiveİnovasyontopluluğu adınayarışmayabu yılBiyomühendislikikinci sınıf öğrencileri tarafından kurulanHYPER takımı katıldı.
Sanayiye uyarlanabilir-ticarileştirilebilir ürün ve fikir geliştirme yarışmasında toplamda17üniversitedenseçilenlisans velisansütü öğrencilerinin kurduğu 20 takımprojeleriyleyer aldı.Takımların 4 aylık çevrimdışı ve çevrim içi çalışmaları,50 saatlik yarışma süreci bitiminde akademisyenler ve resmi kurum yetkilileri ile sektöryöneticilerinden oluşan jürilere sunuldu. BTÜ Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiBiyomühendislikBölümü öğretim üyelerinin danışman olarak da destekledikleri2. sınıf öğrencileriAyşe Şevval Varol, Serra Karnap,Beyzanur Güner, Yağmur Tülüğoğlu veİrem Şılbır’ın yer aldığı takım “Diyabetik Ayak Ülseri” tedavisine yönelikhazırladıkları proje ile yarışmayı 5’inci tamamladı.


Pazar 8.7 ° / 6.3 °
Pazartesi 7.6 ° / 5.1 °
Salı 7 ° / 4.4 °
  • BIST 100

    9877,59%-0,37
  • DOLAR

    36,21% 0,35
  • EURO

    37,99% 0,32
  • GRAM ALTIN

    3352,29% -1,35
  • Ç. ALTIN

    5525,76% 0,70
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun