Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

BŞEÜ’de bir proje daha TÜBİTAK tarafından desteklenecek

BŞEÜ’de bir proje daha TÜBİTAK tarafından desteklenecek

BŞEÜ’de bir proje daha TÜBİTAK tarafından desteklenecek

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde Öğr. Gör. Ömer Alaca’nın yürüttüğü "Giyilebilir Yumuşak Elektronik Dış İskelet” isimli projesi TÜBİTAK tarafından desteklenecek.
Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı Programı Öğr. Gör. Ömer Alaca’nın yürütücü olarak görev aldığı, TÜBİTAK-1005 ‘Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı’ kapsamında hazırlanmış olan ‘Giyilebilir Yumuşak Elektronik Dış İskelet’ isimli projesi 18 ay süre ile toplam 491 bin 150 TL bütçe ile TÜBİTAK tarafından desteklenmeye uygun görüldü.
Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Öğr. Göre. Ömer Alaca’yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Salı 7.6 ° / 5.4 °
Çarşamba 6.3 ° / 4.5 °
Perşembe 5 ° / 3.9 °
  • BIST 100

    9774,4%-2,3
  • DOLAR

    36,02% 0,15
  • EURO

    37,15% 0,22
  • GRAM ALTIN

    3256,18% -0,05
  • Ç. ALTIN

    5202,82% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun