- İMSAK 05:52
- GÜNEŞ 07:16
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:35
- AKŞAM 19:12
- YATSI 20:31
-
BIST 100
16109,64%-0,35
-
DOLAR
44,09% 0,05
-
EURO
51,18% -0,03
-
GRAM ALTIN
7353,86% -0,01
-
Ç. ALTIN
11832,72% -0,27
ASAYİŞ
ASAYİŞ Haberleri
Beylikdüzü’nde güzellik merkezinde kalça botoksu olduktan sonra eve götürülen ve fenalaştıktan sonra hastanede hayatını kaybeden kadının, evine getirilme anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Kadının eve getirilirken bitkin halde olması dikkatlerden kaçmadı.
Olay, geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü’nde bulunan bir güzellik merkezinde meydana gelmişti. Kübra Boyraz (38) isimli kadın, ikinci kez gittiği güzellik merkezinde pratisyen hekim Öner Ö. tarafından botoks yapıldıktan sonra fenalaşarak eve geldi. Evde ailesi tarafından hastaneye kaldırılan Boyraz, hayatını kaybetti. Olayla ilgili çalışmalara başlayan polis, güzellik merkezinde bulunan 1’i doktor 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler adli kontrol şartıyla mahkemece serbest bırakıldı.
Eve geliş görüntüleri ortaya çıktı
Kübra Boyraz’ın eve geliş anına ilişkin anlar da güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Boyraz’ın yanındaki kadın ile beraber evin kapısına geldiği ve bitkin halde olduğu görülüyor.
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı
















