Meridyen Eğitim Kurumları

Bir şişe suyla birlikte bolca mutluluk satıyor

Bir şişe suyla birlikte bolca mutluluk satıyor

Bir şişe suyla birlikte bolca mutluluk satıyor

İstanbul Büyükçekmece’de mesai saatlerinden sonra yoğun trafikte su satarak ek iş yapan 47 yaşındaki 2 çocuk babası adam, söylediği şarkılar ve enerjisi ile insanların iş yorgunluğunu alıyor. Kızlarını okutmak için ek iş yaptığını söyleyen adam, “İnsanlar mutlu olsun, mutsuz insan görmeyelim” diyerek enerjisini mutluluktan aldığını ifade etti.
Büyükçekmece Çatalca Yolu Caddesi’nde özellikle yaz aylarında yoğun trafikte seyyar satıcılık yapan 47 yaşındaki İrfan Benek, farklı tarzı ile dikkat çekti. Benek, elinde su şişeleri ile insanlara şarkılar söyleyerek mesai sonrası yorgunlukta gülümsetmeyi başarıyor. Birisi üniversite öğrencisi olan 2 kızını okutmak için ek iş yapmak zorunda olduğunu söyleyen adam, mutlu insanlar görmeyi sevdiği için böyle bir satış pazarlama yolu seçtiğini ifade etti.
2000’li yılların başından bu yana seyyar satıcı olarak çalıştığını ifade eden Benek, “Başka işim de var. Çalışıyorum normalde gündüzleri. İşten sonra çocuklarımı okutmak için 2 kızımı okutmak için elimden gelen her şeyi yapmam gerekiyor. Babam beni okutamadığı için bunu düşünüyorum. Çaycılık yapıyorum gündüzleri. O zamanda insanları mutlu etmek için güzel sözler söylüyorum onlara” dedi.

“Dünya’da ne kadar insan varsa mutluluklar diliyorum”
Benek, insanların mutlu olmasını dilediğini ifade ederek, “Çocuklarım okuyup mutlu olsun diye ek iş yapıyorum. Başarılı olsunlar. Onlar sıkıntı çekmeden okutabileyim diye uğraşıyorum. Ben orta okul 3’ü okudum sonra okuyamadım. Zaten defter kalemim bile yoktu. Sade dosya ile geliyordum. Hocalar kitap alamadın mı diye sorduğunda bende doğrusunu söylemiyordum çocuklar dalga geçer diye. Unuttuğumu söylüyordum. 2 kızım var birisi üniversite okuyor Manisa’da. Enerjim yollardaki büyük mutluluklar dolu insanlar sayesinde iyi. Buranın halkı emeğe saygı duyan kişiler. Onları gördüğüm zaman bende enerji saçıyorum. İşimin sırrı mutluluk. Mutsuz insanlar mutsuz eder. Mutlu insanlar ise herkesi mutlu eder. İnsanlar mutlu olsun, mutsuz insan görmeyelim. Dünyada ne kadar insan varsa mutluluklar diliyorum” diye konuştu.


Cumartesi 27.1 ° / 19.7 °
Pazar 26.3 ° / 20.3 °
Pazartesi 15.9 ° / 15.3 °
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun