Meridyen Eğitim Kurumları

Biga Belediyesi personeline acil durum eğitimi verildi

Biga Belediyesi personeline acil durum eğitimi verildi

Biga Belediyesi personeline acil durum eğitimi verildi

Biga Belediyesi, muhtemel bir yangın durumunda personelin etkili müdahalede bulunabilmesi ve yangını kontrol altına alabilmesi için eğitimler düzenlemeye devam ediyor. Bu çerçevede, Temizlik İşleri ve Atıksu Arıtma Tesisi personeline acil durum eğitimleri verildi.
Yangın durumlarında personelin etkili bir şekilde müdahale edebilmesi ve muhtemel tehlikeleri minimize edebilmesi için Biga Belediyesi, İtfaiye ekipleri tarafından düzenlenen eğitim programlarına devam ediyor. Temizlik İşleri ve Atıksu Arıtma Tesisi personeline yönelik düzenlenen eğitimlerde, ilk olarak teknik bilgiler ve ekipman tanıtımı yapıldı. İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından tripod kullanımı, suni solunum cihazı kullanımı ve yangın söndürme teknikleri gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı.
Eğitimler, teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamaları da içeriyordu. Personel, gerçekleştirilen uygulamalı tatbikatlarla binayı güvenli bir şekilde boşaltma ve yangına müdahale etme konularında eğitildi. Bu tatbikatlar, personelin öğrendikleri bilgileri pratikte başarılı bir şekilde uygulamalarına imkan tanıdı.
Biga Belediyesi’nin gerçekleştirdiği bu eğitim programları, personelin muhtemel acil durumları daha etkili bir şekilde yönetmesine yardımcı olmayı amaçlıyor.


Cumartesi 22.1 ° / 13.7 °
Pazar 22.5 ° / 13.8 °
Pazartesi 22.5 ° / 13.7 °
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun