Meridyen Eğitim Kurumları

Beyoğlu’ndan dizeler ve notalarla dünyaya barış çağrısı

Beyoğlu’ndan dizeler ve notalarla dünyaya barış çağrısı

Beyoğlu’ndan dizeler ve notalarla dünyaya barış çağrısı

Beyoğlu Belediyesi tarafından 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla “Sözlerimiz Barış Olsun” temalı etkinlik düzenlenecek. Şair ve müzisyenlerin bir araya geleceği etkinlikte dizeler ve notalarla Beyoğlu’ndan tüm dünyaya barış çağrısında bulunulacak.
Dünya çapında çatışmaların önlenmesi ve barışın tesisi yolunda toplumların bilinçlendirilmesi amacıyla her yıl 1 Eylül’de kutlanan “Dünya Barış Günü” dolayısıyla Beyoğlu’nda özel bir etkinlik gerçekleştirilecek. Beyoğlu Belediyesi, şiirin ve sanatın birleştirici gücüyle dünya barışına katkı sunmak amacıyla "Dünya Barış Günü Buluşmaları" etkinliği düzenleyecek. “Sözlerimiz Barış Olsun” temasıyla 1 Eylül Pazar günü Terra Santa’da gerçekleştirilecek etkinlikte şairler ve müzisyenler ‘barış’ için bir araya gelecekler.
Şiirin ve sanatın birleştirici gücü barış için bir arada
Kültür sanatın en önemli buluşma noktalarından birisi olan tarihi Terra Santa’da saat 20.00’de başlayacak olan etkinlikte usta şairler Şükrü Erbaş, Haydar Ergülen ve Pelin Özer dizelerini barış için seslendirecekler. Gecede Türk musikisinin önemli müzisyenlerinden Peyda Yurtsever, Mesut Ulusan, Nebi ve Gürkan Karaman’da notalarıyla tüm dünyaya barış çağrısında bulunacaklar.


Cuma 28.9 ° / 23.3 °
Cumartesi 28.4 ° / 22.8 °
Pazar 27.5 ° / 22.7 °
  • BIST 100

    9833,22%0,78
  • DOLAR

    34,06% -0,02
  • EURO

    37,74% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2759,21% -0,09
  • Ç. ALTIN

    4482,40% -0,09
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun