Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16651,45%-0,07
  • DOLAR

    43,48% 0,19
  • EURO

    51,57% -0,90
  • GRAM ALTIN

    6786,60% -9,85
  • Ç. ALTIN

    11923,69% -6,97
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Antalya’da masallar sesle hayat buldu

EKONOMİ

Türkiye–Arnavutluk ticaret hacmi 1 milyar doları aştı

SPOR

Mersin’de sporun geleceği için anlamlı ziyaret

GÜNDEM

İzmir Büyükşehir'den turuncu kod alarmı

Tarih: 28.01.2022 16:55 Güncelleme: 28.01.2022 16:55
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: “İBB karla mücadelede sınıfta kaldı”
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, karla mücadele kapsamında görev yapan ekiplerle bir araya gelerek balık ekmek yedi. Başkan Yıldız, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu da eleştirerek, “Karla mücadele kapsamında büyükşehir sınıfta kalmıştır” dedi.
Karla mücadelede görev yapan Beyoğlu Belediyesi ekipleri, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile birlikte balık ekmek yedi. Beyoğlu Belediyesi Hasköy Etkinlik Alanı’nda düzenlenen organizasyona hem belediye ekipleri hem de çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Yıldız, vatandaşa ve ekip çalışanlarına balık ekmek dağıtırken gündemdeki konulara da değindi. Başkan Yıldız, İstanbul’da yoğun kar yağışı yaşandığı sırada İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir lokantada balık yediğini belirterek, büyükşehrin karla mücadelede sınıfta kaldığını söyledi.
Karla mücadelede ekibini kutlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Karla mücadele anlamında ilk akşamdan itibaren Beyoğlu Belediyesi olarak bizler tam koordinasyonla çok ciddi manada kar mücadelesini hep birlikte yaşadık, zor anlardı. Geçmişte üstesinden gelen bir tecrübemiz vardı İstanbul olarak ama biz kendi özelimizde, Beyoğlu’nda karla mücadelede ciddi bir ekip çalışması gerçekleştirdik. Bugün o ekip çalışmasında beraber olduğumuz arkadaşlarla, kahramanlarla gurur duyuyorum. Arkadaşlarımız yoğun bir tempoda gece gündüz mücadele ettiler. Bütün ekibimi ve Beyoğlu halkını kutluyorum. Bu anlamda bugün de balık, Haliç’te Hasköy’de yenir diyoruz ve karla mücadelenin kahramanlarına ve halkımıza burada balık ikram ediyoruz” şeklinde konuştu.

“İBB, İstanbul’u kara teslim etti”
Başkan Yıldız, “Görüyoruz ki İBB’nin başarılı ekibi tasfiye edildi ve yerine gelen ekibin de özellikle aynı oranda yağan kara maalesef İstanbul’u teslim ettiler. Görebildiğimiz kadarıyla İstanbul’da ciddi mağduriyetler yaşandı. Bir de bunun üzerine sayın İBB Başkanının çalışmaları koordine etmeyi bırakıp bir balıkçıda büyükelçiyle yemeğe gitmesini İstanbullu not etti. İstanbullu’nun o gün yaşadıklarından daha önemli ne olabilirdi. İstanbul’dan daha önemli ne olabilirdi. Bir büyükşehir belediye başkanı olarak İstanbul’un sorunlarını çözmekten daha önemli ne olabilirdi. Hatta şunu da soruyoruz: Size ille de bu yemeği kim yedirtti diye. Çünkü İstanbul’un karla boğuştuğu saatlerde onun da bu mücadeleyi veren tarafta olması lazımdı. İstanbullu bunu hafızasına kaydetti. Biz bütün ekibimizle görevimizin başındaydık. Büyükşehir, karla mücadelede sınıfta kalmıştır. Milletimiz, büyükşehri aramak durumunda kalmıştır. Ama saygıdeğer cumhurbaşkanımız yine gecenin ilerleyen saatlerinde bizzat bizleri talimatlandırmak suretiyle görevinin başındaydı ve iki bakanını İstanbul’da görevlendirmek suretiyle devlet yine büyükşehrin bu anlamdaki zafiyetini halka yansıtmadı ve elini taşın altına koymuştur” açıklamasında bulundu.
Kar yağışına karşı her daim hazır olduklarını belirten Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım Şefi Ziya Özgen, “Beyoğlu bölgesinde ana arterler de dahil olmak üzere kar çalışmalarında komple 7/24 ekibimiz çalıştı. Çalışmaya devam ediyoruz. Tekrar böyle bir durum olursa hazırız. Tüm personel ve Beyoğlu ilçesinde oturan vatandaşlarımızla hep beraber böyle güzel bir organizasyon yaptık. Bunu kutluyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kar yağışında Beyoğlu’ndaki yolların hep açık olduğunu söyleyen Meral Oruç, “Belediye başkanımızın yaptıklarından çok memnunuz, ona teşekkür etmek için burada bulunmak istedik. Her zaman Beyoğlu Belediyesi çok güzel çalışıyor. Başkanımızdan, eşinden çok memnunuz, ona destek için buradayız. Başkanımız her zaman vatandaşının yanında. O karda bütün yollarımız açıktı. 34 yıldır Beyoğlu’nda oturuyorum. Hizmetlerinden çok memnunuz” dedi.

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 19 14 1 4 29 46
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 20 12 2 6 15 42
4.GÖZTEPE A.Ş. 20 11 3 6 15 39
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 20 10 4 6 10 36
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 20 8 6 6 13 30
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 20 7 4 9 3 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 6 6 7 -6 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 20 4 6 10 -2 22
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 20 4 8 8 -6 20
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 20 5 10 5 -14 20
13.GENÇLERBİRLİĞİ 19 5 10 4 -4 19
14.TÜMOSAN KONYASPOR 20 4 9 7 -9 19
15.İKAS EYÜPSPOR 20 4 10 6 -12 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 20 3 10 7 -12 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 19 2 8 9 -21 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 20 2 15 3 -22 9
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti