Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
SPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (İlk yarı)

SPOR

Aston Villa penaltılarla yarı finalde

SPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (Maç devam ediyor)

SPOR

İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik

BBP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Koç

BBP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Koç

Büyük Birlik Partisi Sarıyer Belediye Başkan adayı Hüseyin Koç ile projeleri üstüne konuştuk

Kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Hüseyin Koç kimdir?

1961 Sivas koyunhisar doğumluyum. 3 çocuk babasıyım siyasete 1970li yıllarda başladım ülkücü hareketin içinden gelerek 12 Eylül 1980’i bizzat yaşamış aynı zamanda 1993 yılında büyük birlik partisinin kurulması ile birlikte Muhsin yazıcıoğlu başkanımız şehidimiz ile beraber büyük birlik partisinin ilk üyesi ilk başlangıcı olarak katılarak partinin muhtelip dönemlerinde mahalle başkanlığından bugüne kadar görev yaparak ilçe başkanlığı, il yönetimi vs. olarak verilen bütün görevleri muhuttin başkanımızla beraber onun yolunda onun çizgisinden onun ayak izinden ayrılmayarak bir davanın bir misyonun hedefe ulaşması için çaba gösteren bir kardeşinizim. aynı zamanda da 40 yıllık Sarıyerliyim büyük birlik partisinin dolayısıyla merhum başkanımızın ayak izinden ayrılmayan bir kişiyim. Onun için bizim için her şeyden önce siyasetten önce insandır. Önce insan deriz neticede vatanını milletini ülkesini ve sarıyeri de seven biri olarak Allah nasip etti büyük birlik partisi Sarıyer belediye başkanı adayıyız.

Neden belediye başkanlığına talipsiniz?

Biz millete hizmet için milletin ulaşabileceği aynı zamanda da milletin aracı herhangi kimse olmadan belediyeye rahat girmesi için biz kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayış sahibi olduğumuz için sarıyere hizmet babında belediye başkanlığını almak için çalışıyoruz. Bizim gayemiz önce insandır, insana hizmettir.

Seçilmeniz halinde Sarıyere ne gibi projeler kazandıracaksınız?

Tabii ki bizim projelerimiz var. Bunlar; problem çözen belediyecilik, istişare belediyecilik, planlı belediyecilik, örnek ve marka belediyecilik, üreten ve üreticiyi destekleyen belediyecilik ve sosyal belediyecilik diye birçok projemiz var. Biz bunları hayata geçirmek için Sarıyer belediyesine talibiz.

Mevcut belediyenin çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?

Biz mevcut belediyeyi ve hizmetlerini eleştirmiyoruz kimseyi eleştirmek babında da değiliz. Belediyenin rutin işlerini yapıyorlar rutin işlerin olması gerekir. Ben bu konuda kimseyi eleştirmek istemiyorum.

Adaylığınız açıklandığında çevrenizden nasıl tepkiler aldınız?

Bazı kesimler aday olmamızı istemediler tabii ama biz tüzel partiyiz ve neticede bu kararı bizler, genel merkez ve yönetim kurulu üyelerimiz verir. Sarıyer de büyük birlik partisi adaylığını açıkladığı zaman bütün dengelerin değiştiğini söylüyor vatandaş ve bu dengelerin değiştiğini bizlerde görüyoruz. Vatandaşların bize bakış açısı çok güzel iyi niyetleri var. Netice de Sarıyer de bir tarafta milyonlarca liraları saçan milyon dolarlarla siyaset yapan devletin bütün imkânlarını kullanan bir anlayış var bir tarafta da gönüllere hitap eden gönül siyaseti yapan büyük birlik partisi var. Halk bunu iyi gördüğü için bize gönüllerini yüreklerini açıyor. Evet, belki maddi açıdan gücümüz yok ama gönüller açısından hepsinden öndeyiz daha üstteyiz.

Seçimlerde oluşan siyasi tabloyla ittifaklarla ilgili olarak neler söylemek istersiniz?

Geçmiş ve bugünü değerlendirdiğimiz zaman her şey niyete bağlı. Sizin niyetiniz iyi ise iyi olacaktır eğer niyetinizde başka hesaplar varsa ona göre tecelli edecektir. Her şey bir gün olacak ki aslına rücu edecektir. Bugün ülkenin tabii ekonomisi siyasi ikdisadi durumları farklı ittifak siyasi partiler için olur mu tabii olur olması da lazım tabii bunu bir ölçü içinde kırmadan dökmeden ötekileştirmeden yapmak lazım. Şunu söylüyorum güçlü olmak haklılık anlamına gelmez haklılık ayrı bir şeydir o bakımdan bizim sahada herhangi bir para gücümüz yok arabamız yok hiçbir şeyimiz yok ama biz şundan eminiz ki oylarımızın artacağına çıtamızın yükseleceğine yüzde yüz gözü ile bakıyoruz bunu sahada hissediyoruz vatandaşların bizzat ilgisinden dolayı da çok mutluyum. Sarıyer de sadece iki parti diye birşey yok. Sarıyer de büyük birlik partisi de var, saadet partisi de var chp de var akp de var. Bunlar hepsi bizim arkadaşlarımızdır Sarıyer için hizmet ediyorlar siyaset insanı hizmet için vardır ötekileştirmek için siyaseti kullanmak etik değildir.

Son günlerin en büyük tartışması 2981 sayılı yasa ve Boğaziçi imar barışı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

Bu durumu kullanıyorlar bence bunun için şuanda tam dolmuş değil. Bunu daha önce yapabilirlerdi, iradelerini ortaya koyabilirlerdi ama koymadılar. Onun için sonunun çok güzel olacağını düşünmüyorum ama iyi olmasını temenni ediyorum.

Son olarak Sarıyer ile ilgili özeleştiri yapmak isterseniz neler söylemek istersiniz?

Sarıyer de dengesizlik var bu nedir, bir tarafta milletin parası ile millete hava atarsınız, siz bana para verin ben parayı sizin adınıza istediğim gibi saçıyım savurayım bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Bir denge olması lazım siyasette de, sokakta da herşeyde bir denge olması lazım. Bugün bir uçurum var bir tarafta milyon dolarları savuran bir siyasi anlayış var vatandaşın vergisiyle vatandaşın parasıyla bu kadar savurgan olmaya gerek yok dinimizde bile bu kadar savurganlık hoş görülmez.

Sivaslısınız ve aynı zamanda sasider yönetim kurulu üyesisiniz. Dernek yönetimindeki üyelerin adaylığınız hakkında ki yorumları nedir?

Ben kimsenin ön yargısı ile yola çıkmam partimizin bir tüzüğü vardır ve ben sadece Sivaslıların değil bütün Sarıyerlilerin adayıyım. Dernekler sosyal dokunun önemli yerleridir ama oralar siyaset yerleri değildir. Ben birçok sivil toplum kuruluşlarında görev aldım birikim ve tecrübem var 45 senedir sarıyerdeyim dernekte kurucular kurulu oldum, onursal başkanlığını yaptım yaptım o zamanlar halkın samimiyeti tavrı nasılsa bugünde aynıdır. Ama siyaset farklı bir şey dernekçilik başka bir şeydir. Tabii ki adaylaığımı destekleyenlerde vardır desteklemeyenlerde vardır ama bensarıyerin başkanlığına adayım, sarıyere hizmet etmek için varım Sarıyer halkının oylarına talibim.

Son olarak söylemek istediklerinizi belirtir misiniz?

Ben ayrımcılığa, ötekileştirmeye karşıyım sarıyerde herkesi kardeşce sahada görmek isterim. İsteğim şudur bütün Sarıyerli vatandaşlarımızı tüm duygularımla kucaklıyorum ve her evden bir oy istiyorum. büyük birlik partisi mensubu Hüseyin Koç olarak hiçbir yanlışta bulunmadım, yanlış işlere bulaşmadım bugün bunu söylemekten mutluluk duyuyorum. Her gittiğim yerlerde “gönüllerin başkanısın, partinin üstünlüğünde saygınlığı olan bir kişiliğiniz var bunu nasıl başardınız” diye söylüyorlar bunlardan mutluluk duyuyorum halkın gözünde böyle onursal bir değerim varsa içinde olduğum davanın ve bir gayenin mensubu olduğum için bildiğim inandığım yolda hizmet için yola çıktım bu yolda Allah rızası için bugünde varım yarında varım.  Bu seçimde oylarımızın yükseleceğine inanıyor ve her evden bir oy istiyorum. Bir laf vardır Anadolu da sen toprağını hazırla düzle tohumunu at eğer torak başak vermezse toprak utansın.

 

büyük birlik partisi mensubu Hüseyin koç olarak Her gittiğimiz yerde insanlar ayağa kalkıyor saygıyla karşılanıyorum sevgide kusur etmiyorlar ve bundan çok büyük mutluluk duyuyorum. Hangi kuruma hangi makama gittiysem sanki evlerinden biri gibi, akrabaları gibi bizi sıcak karşılıyorlar her gittiğimiz evde her oturduğumuz yerde sanki aile sohbeti yapıyorlar bizlerle bundan dolayı bütün Sarıyer halkına teşekkür ediyorum. Bu demektir ki Sarıyer de şahsıma partimize davamıza fikriyatımıza değer veriliyor. Rahmetli Muhsin başkanımızın bıraktığı dava kutsal bir dava bizim amblemimiz hilal ve gül bunun manası nedir hilalde Allah c.c ismi vardır gül resurullah efendimizi s.a.v temsil eder. Bunun mana anlamı tüm partilerin amblemlerinden daha üstün bir mana taşır. Rahmetli Muhsin başkanımızda bu değerleri bizzat yaşamıştır. Cezaevinde bu kadar sıkıntı bu kadar çile çekerek bu kadar özveri ile vatana millete ülkesine canını kanını feda etmiş keş dağında günlerce beklemiş bir muhsin yazıcıoğlunun davası biz az olsakta özüz çok olman kuvvetli olman haklılık anlamına gelmez biz azız ama haklıyız doğruyuz bu milletin özüyüz bu bakımdan rahat siyaset yapıyoruz. Belki ulaşamadığımız evine giremediğimiz Sarıyerli vatandaşlarımız olabilir buda imkansızlıklarımızdan dolayı bu da şundan kaynaklanıyor bizler devletin bir kuruşunu harcamadan kendi öz kaynaklarımızla ekmek paramızla siyaset yapıyoruz gönül muhabbeti ile yola çıktık arkamızda ne bir belediye var ne bir holding var ne bir devlet var biz Allah için yola çıktık bu yolda ilerliyoruz. Evine varamadığımız elini tutamadığımız bütün vatandaşlarımızı, dostlarımızı, Sarıyerlileri saygıyla sevgiyle kucaklıyorum 

biz vatan millet bayrak için buradayız hiçbir zaman fırıldak olmadık


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Belediye Başkan Adayı Hüseyin

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ebru Kılıç Beauty

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti