Meridyen Eğitim Kurumları

Bayrampaşa’da balkon çöktü: Büyük korku yaşayan yaşlı kadın gözyaşlarını tutamadı

Bayrampaşa’da balkon çöktü: Büyük korku yaşayan yaşlı kadın gözyaşlarını tutamadı

Bayrampaşa’da balkon çöktü: Büyük korku yaşayan yaşlı kadın gözyaşlarını tutamadı

İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde 3 katlı bir binanın 1. katındaki balkon kısmen çöktü. Çökme esnasında balkonda kimsenin olmaması faciayı önlerken, üst kattaki balkonda otururken panikle dışarı çıkan yaşlı kadın gözyaşlarına hakim olamadı.
Olay, saat 17.00 sıralarında Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi Şair Baki Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 katlı bir binanın 1. katındaki balkon kısmen çöktü. Bu sırada üst katta oturan Aytaç Uçar ve annesi Nazmiye Uçar, gelen ses üzerine paniğe kapıldı. Aşağıya baktıklarında balkonun çöktüğünü gören anne ve oğlu. kendilerini can havliyle dışarı attı. Büyük korku yaşayan Nazmiye Uçar gözyaşlarını tutamadı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, bina incelemeler nedeniyle tahliye edildi.
Ev sahibi Aytaç Uçar, “Oturduğumuz esnada balkon bir anda çökmeye başladı. Binanın arkasındaki balkon çöktü. Binamız 1975’in sonu. 1976’nın başında yapıldı. Daha önce gelip baktılar, yaşanan deprem sonrasında hiçbir sorun çıkmadı. Öndeki inşaat yapıldıktan sonra olanlar oldu. Binanın temelinde 6-7 parmak kayma var. Ben mühendisleri çağırdım bakmaları için. Adamlar belediyeden ne eleman gönderdiler ne de başka bir şey olduğuna baktılar. Gelip oraya bir sıva çektiler. başka bir şey yapmadılar” dedi.
Gözyaşlarını tutamayan ev sahibinin annesi Nazmiye Uçar ise. “Üst kattaki balkonda oturuyorduk. Biz sadece sesi duyduk. Dedim bir şey mi oldu? Balkona baktık, balkon çöktü. Depremde etkilenmedi. hiçbir şey olmadı” diye konuştu.


Perşembe 31.1 ° / 24.3 °
Cuma 29.3 ° / 24.6 °
Cumartesi 27.7 ° / 22.4 °
  • BIST 100

    10991,60%-0,88
  • DOLAR

    32,85% 0,01
  • EURO

    35,67% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2555,59% 0,42
  • Ç. ALTIN

    4137,74% 0,14
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun