Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    15618,02%0,48
  • DOLAR

    43,28% 0,06
  • EURO

    50,84% 0,86
  • GRAM ALTIN

    6582,37% 1,34
  • Ç. ALTIN

    10624,85% 0,96
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Eyyübiye'de Yetim Ailelerine Verilen Sözler Yerine Getirildi

YEREL YÖNETİMLER

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2025 Yılında 16 İlçeye 1.6 Milyar TL'lik Kırsal Yatırım Yaptı

YEREL YÖNETİMLER

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, CHP Eskişehir İl Başkanlığı'nı Makamında Ağırladı

YEREL YÖNETİMLER

Bayraklı Belediyesi, Özel Gereksinimli Bireyler İçin Sanat ve Üretim Kursları Açıyor

Tarih: 03.09.2023 17:02 Güncelleme: 13.09.2023 01:13
Başkan Karakoç : “Yaşanabilir bir Nilüfer’den yaşanamayan bir Nilüfer’e doğru geçiş aşamasındayız”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Nilüfer İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongre’ye gitti. Tek liste girilen seçimde mevcut başkan Levent Karakoç güven tazeledi. 
MHP Nilüfer İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Kongrenin Divan Başkanlığını MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman yaptı. MHP Nilüfer İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Dinçer faaliyet raporunu okumasının ardından MHP Nilüfer İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Alp maliyet raporunu okuyarak katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajı salona iletildi. 
“Yaşanabilir bir Nilüfer’den yaşanamayan bir Nilüfer’e doğru geçiş aşamasındayız” 
Kongre’de konuşma yapan MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç, “Nilüfer’de bulunan rant havuzu, Nilüfer’in adeta foşasını çıkarırken Nilüfer’imizi dikensiz gül bahçesine çevirdi. Geçtiğimiz günlerde daha önceki dönemlerde Nilüfer Belediyesi icra makamında bulunan ve yine zillet ittifakının Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan kişi akrabaları ile beraber kooperatif kurma marifetiyle bir şeyler yapmıştır. Biz de Nilüfer İlçe Başkanlığı olarak çalışmalarımızı yaptık. Çalışmalarımız ile bilgilendirmemizi genişletilmiş divanımızda da okumuştuk. Ama bu konu öyle bir konu ki Nilüfer’de ne yaparsanız yapın hiç kimsenin sesi çıkmıyor. Yaşanabilir bir Nilüfer’den yaşanamayan bir Nilüfer’e doğru geçiş aşamasındayız. Mustafa Bozbey’e sorularımızı yönelttik, cevabını istedik bize cevap gelmedi. Özellikle son günlerde Emirkoop’tan satın alındığı bilinen arsanın 4 ayrı kooperatife satılması hadisesi kamuoyunda yoğun bir şekilde tartışılmaktadır. Bu olayın Nilüfer ilçesinde gerçekleşmesi sebebiyle konunun muhatabı olan önceki dönem Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından kamuoyu tarafından merak edilen soruların cevaplanması gerektiğini düşünmekteyiz” dedi. 
“Türk milleti ne kadar proje ittifakı varsa siyasi tarihimizin çöplüğüne gömecektir” 
Kongrede yaklaşan yerel seçimleri değerlendiren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Bursa’mız, Osmanlı Devleti’nin ilk başkenti, atalarımızın bize kutsal emanetidir. Bu kutlu şehir zillete hiçbir zaman geçit vermemiş bundan böyle de vermeyecektir. CHP, bu hezeyanlar içinde savrulurken diğer taraftan da İP yerel seçimler için pazarlık sürecini başlatmıştır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin samimi çağrısına, İP Genel Başkanı “yerel seçimlere her parti ayrı ayrı” girelim diyerek ciddiyetsiz açıklamalarla cevap vermiştir. Meral Akşener seçim sonuçlarındaki hezimetin sorumlusu olarak kendisinden başka herkesi göstermiş, hatta hızını alamamış ve suçu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne atarak sorumluluktan kaçmaya çalışmıştır. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde de başarı elde edemeyeceğini anlayan Akşener ciddiye alınmayacak söylemlerle yaklaşan yenilgisine bahaneler üretmiştir. Bölücü HDP ile “Masa Altı İttifakı” kurmaktan hiçbir rahatsızlık duymayan İYİ Parti’in, yerel seçimlerde ülkenin hayrına Milliyetçi Hareket Partisi ile komşu olmaktan kaçınması milletimizin gözünden kaçmamıştır. Türk milleti, zilletin karanlığına cevabını 31 Mart 2024’te verecek ve ne kadar proje partisi ne kadar proje ittifakı varsa siyasi tarihimizin çöplüğüne gömecektir” şeklinde konuştu. 
Tek liste girilen seçimde mevcut başkan Levent Karakoç güven tazeledi. Karakoç başkanlığındaki liste şu şekilde oluştu; Bahadır Doğan, Bahar Karaca, Buket Sakarya, Canan Oral, Celil Arı, Cemal Çavdar, Çiğdem Akyol Sanan, Erkan Erdemli, Fatih Köse, Görkem Yılmaz, Habib Tokatlı, Hakan Bozdemir, İbrahim Şener, Melih Sanan, Mustafa Ehliz, Mustafa Çelik, Nilüfer Önal Okur, Oğuz Yıldırım, Özgür Top, Rıdvan Kılıçoğlu, Veysel Çermi, Yılmaz Çağlar. 
 

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti