Meridyen Eğitim Kurumları

Başkan "Çenesuyu kar etmiyordu" dedi, belgelerle yalanlandı

Başkan

Başkan "Çenesuyu kar etmiyordu" dedi, belgelerle yalanlandı

Derince Belediyesi Başkanı Sertif Gökçe’nin Çeneysuyu’nun geçmiş dönemlerde kar etmediğini iddiasını AK Partili meclis üyesi mali müşavir Arif İpek belgelerle yalanladı.

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, geçtiğimiz günlerde Çenesuyu’nun önceki dönemlerde iyi yönetilmediği, kar elde etmediğini ve ilk kez kendi dönemlerinde kara geçtiğini dile getirmişti. Sertif Gökçe’nin yaptığı açıklamayı Derince Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Mali Müşavir Arif İpek sosyal medya hesabından belgelerle yalanladı.

"Çenesuyu geçmiş yıllarda da sürekli olarak kâr eden bir firma olmuştur"
İpek sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "En Kocaeli Gazetesi’nde yayınlanan röportajda, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’nin Çenesuyu kuruluşu ile ilgili beyanatını hayretle okudum. Çenesuyu’nun bugüne kadar hiçbir şekilde kar etmediği ve ilk kez mevcut dönemde kara geçtiği ifade edilmiştir. Bu beyanat gerçeği yansıtmamaktadır. Çenesuyu geçmiş yıllarda da sürekli olarak kâr eden bir firma olmuştur. İşte bu iddiayı destekleyen yıllar itibariyle firmanın kârlılığı belgeyi de sunuyorum" dedi.

"Başkan ya geçmiş finansal tablolardan habersizdir ya da çalışma arkadaşları tarafından yanlış bilgilendirilmiştir"
Açıklamalarını sürdüren İpek, "Sayın Başkan ya geçmiş finansal tablolardan habersizdir ya da çalışma arkadaşları tarafından yanlış bilgilendirilmiştir. Kendisine, konuya daha hakim olması için Çenesuyu hakkında biraz daha mesai harcamasını öneririm. Özetle, Çenesuyu’nun geçmişte kâr etmediği iddiası, somut verilere ve gerçeklere dayanmamaktadır. Firma, yıllardır istikrarlı bir şekilde kâr eden ve büyüme kaydeden bir yapıya sahiptir. Sayın Başkan’ın gazetede yer alan bu yanlış bilginin düzeltilmesi ve doğru bilgilerin kamuoyu ile paylaşılması önem arz etmektedir" ifadelerini kullandı.


Cumartesi 33.2 ° / 24.4 °
Pazar 32.7 ° / 24.3 °
Pazartesi 34.9 ° / 24.8 °
  • BIST 100

    11156,20%0,15
  • DOLAR

    32,89% -0,11
  • EURO

    35,86% -0,60
  • GRAM ALTIN

    2545,65% -2,11
  • Ç. ALTIN

    4149,43% -1,91
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun