Meridyen Eğitim Kurumları
06.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 06:00
  • GÜNEŞ 07:24
  • ÖĞLE 13:20
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:07
  • YATSI 20:26
  • BIST 100

    16012,85%1,27
  • DOLAR

    44,06% 0,17
  • EURO

    51,23% 0,14
  • GRAM ALTIN

    7267,91% 1,22
  • Ç. ALTIN

    11873,13% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Karadeniz’de 4,0 büyüklüğünde deprem

TEKNOLOJİ

Huawei'den Yang Chaobin: Mobil değer yaratmak daha akıllı bir dünya oluşturur

GÜNDEM

Erzurum’da Muhasebe Haftası’nda birlik sofrası

GÜNDEM

Doğubayazıt’ta Dünya Yetimler Günü’nde anlamlı buluşma

Tarih: 11.05.2023 11:22 Güncelleme: 11.05.2023 11:22
Barışmayı reddeden eşini bıçaklayarak öldüren sanık:
Kağıthane’de boşanma aşamasında olduğu eşini barışma teklifini reddetmesi üzerine bıçaklayarak öldüren sanığın yargılanmasına başlandı. Duruşmada savunma yapan sanık, ‘’Bıçağı çocuklarımı alabilmek için gerekirse tehdit ederim düşüncesiyle almıştım’’ derken, duruşma sonrası açıklama yapan anne ise gözyaşlarını tutamayarak, ‘’Öldürmesi mi lazımdı kızımı? Bu acı bu anneye ve babaya yapılır mı?’’ diye konuştu.
Kağıthane’de 14 Ocak 2023’de boşanma aşamasında olduğu eşi Sultan Barut’u (27) barışma teklifini reddetmesi üzerine yanında getirdiği bıçakla öldürdüğü iddia edilen şüpheli Şener Barut (28)’un ‘eşe karşı tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması talebiyle yargılanmasına başlandı. İstanbul 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık Şener Barut ve tarafların avukatları hazır bulundu. Duruşmaya maktul Sultan Barut’un annesi Neriman Ovaç ile babası Murat Ovaç da müşteki sıfatıyla katıldı.

"Bıçağı çocuklarımı alabilmek için gerekirse tehdit ederim düşüncesiyle almıştım’’
Duruşmada savunma yapan sanık Şener Barut, eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü öne sürerek "Eşimle boşanma davamız devam ediyordu. Olay günü bana çocukları görmeye gelmek istediğini söyledi. Abimin Çağlayan’daki evine gittik. Aynı gün eşimle buluşmadan önce bir oyuncakçının olduğu alışveriş merkezinden 1 adet bıçak almıştım. Bıçağı çocuklarımı alabilmek için gerekirse tehdit ederim düşüncesiyle almıştım. Abim eksi 3 bodrum katında oturmaktadır, oraya gittik. Eşim ve çocuklar apartmanın ön tarafından aşağıya indiler. Ben abimle aram olmadığı için apartman boşluğunda kaldım. Daha sonra eşim abim hakkından bana ve aileme hakaret etmeye başladı. Devam eden süreçte çocuklarla birlikte bodrum kattan yukarı doğru çıkmaya başladı. Hakaretlerine devam etti, erkekliğime laf etti. Kontrolümü kaybettim ve itiş kakış yaşadık. Ben bir şeyleri düzeltmeye çalıştıkça o tam tersine gidiyordu Montumun cebinden bıçağı çıkardım ve gözümü kapatıp vurdum. O sırada çocuklar merdivenin alt tarafındaydı. Bir taksiye binip en yakın karakola teslim oldum. Tahliyemi ve beraatımı isterim’’ şeklinde konuştu.

"Abisi müdahale etseydi benim kızım sağ olabilirdi’’
Müşteki Murat Ovaç ise beyanında, "Tarafların arasında boşanma davası vardı ancak olay biraz farklıdır. Kızım sanıkla buluşarak gitmemiştir. Sanığın orada olduğunu bilseydi gitmezdi. Orada karşılaşmışlardır. Abisi Erginç müdahale etseydi benim kızım sağ olabilirdi. 27 yaşında kızımı gömdüm, benim kızım şiddet görüyordu. Adalete sığınıyorum’’ ifadelerini kullandı.

"Hiçbir şekilde karışmak istemedim’’
Duruşmada tanık olarak dinlenen sanığın abisi Erginç Barut, "Şener, eşi ve çocukları evime geldi. Aralarındaki ilişki durumunu bildiğim için onların ilişkisine karışmamak için yüzlerine kapıyı kapattım. Bir dakika boyunca kapıdan onların tartıştığını duydum. Hiçbir şekilde karışmak istemedim. Üst katımda tartışmalar devam ediyordu. O sırada ‘abi’ diye çığlık sesi duydum. Sultan’ın aşağıya 3-4 basamak kayarak düştüğünü gördüm. Hemen ambulansı aradım’’ diye konuştu.

Tutukluluk halinin devamına karar verildi
Alınan savunma ve beyanların ardından ara kararını açıklayan mahkeme, sanık Şener Barut’un tutukluluk halinin devamına ve eksik hususların giderilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

"Öldürmesi mi lazımdı kızımı, bu acı anneye ve babaya yapılır mı’’
Duruşmanın ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı meydanında açıklama yapan anne Neriman Ovaç, "Benim kızım katledildi. Kimsenin annesi ağlamasın, evladı için canı yanmasın istiyorum. Bütün medyanın, herkesin, her şeyi görmesini istiyorum. Anneler benim halimi anlar, anneler benim sesimi duysunlar, kulak versinler. Benim canım yanıyor, onun ceza almasını istiyorum. Geçinemiyordu benim kızım, zaten boşanmaktı amacı kızımın. Böyle mi olması lazımdı? Öldürmesi mi lazımdı kızımı? Bu acı bu anneye ve babaya yapılır mı? Bir annenin feryadı bu’’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Sinan Küçük
Turizm Taşımacılık 7/24 VİP hizmeti

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 24 18 2 4 40 58
2.FENERBAHÇE A.Ş. 24 15 0 9 31 54
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 13 4 7 16 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 24 11 4 9 11 42
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 24 11 7 6 16 39
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 24 7 6 11 -2 32
8.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 24 7 9 8 -10 29
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 6 9 9 -4 27
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 24 6 12 6 -14 24
14.TÜMOSAN KONYASPOR 24 5 11 8 -10 23
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 24 4 12 8 -15 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 24 3 17 4 -24 13
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti