Meridyen Eğitim Kurumları
12.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:50
  • GÜNEŞ 07:14
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:36
  • AKŞAM 19:14
  • YATSI 20:33
  • BIST 100

    16193,56%0,17
  • DOLAR

    44,09% 0,04
  • EURO

    51,10% 0,23
  • GRAM ALTIN

    7337,52% 0,03
  • Ç. ALTIN

    11826,62% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Adana'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Bir Hafta Sürecek

YEREL YÖNETİMLER

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, İstiklal Marşı'nın Kabulünün 105. Yılında Mesaj Yayımladı

YEREL YÖNETİMLER

Kayseri'de Kartal Kavşağı Projesi Öncesi 305 Ağaç Naklediliyor

YEREL YÖNETİMLER

Şahinbey Millet Cami'nde Çocuklara Yönelik Ramazan Etkinliği Düzenlendi

Tarih: 24.05.2023 23:11 Güncelleme: 24.05.2023 23:11
Bandırmaspor’da yeni yönetimin görevleri belli oldu
TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor’un yeni Basın Sözcüsü Erol Rüzgar ilk basın toplantısını düzenleyerek Bandırmaspor’daki gelişmeleri ve yeni yönetim kadrosunun görevlerini açıkladı.
8 Mayıs’ta düzenlenen Bandırmaspor Olağan Genel Kurulu ile birlikte göreve başlayan Yönetim kurulu Üyeleri Erol Rüzgar, Uğur Maral ve Cihan Yılmaz düzenledikleri basın toplantısı ile Bandırmaspor’daki gelişmeleri aktardı.
"Güçlü takım, güçlü yönetim, güçlü Bandırmaspor” mottosuyla 2023-2024 sezonuna hazırlandıklarına başladıklarını söyleyen Erol Rüzgar, kadın ve çocuk taraftarların çoğalmasından memnun olduklarını ve bu konuda çalışmalarının süreceğini belirtti. Yeni Bandırmaspor Yönetim Kurulu’nun görev bölümünü ilk toplantıda belirlediklerini kaydeden Rüzgar, 2023-24 dönemi yönetim kurulu görev dağılımı şu şekilde açıkladı:
"Onur Göçmez Yönetim Kurulu Başkanı ve Disiplin Kurulu Başkanı, Gürel Soylu Başkanvekili, Mali İşler ve Satın Alma Sorumlusu, Vakıf Yönetimi, İsmail Aydın TFF ve Kulüpler Birliği Temsilcisi, Cihan Yılmaz Futbol Şube Sorumlusu-Disiplin Kurulu Üyesi, Mehmet Özbay İnşaat Yatırımları ve Belediye İlişkileri, Soner Koçoğlu Sivil Toplum Kuruluşları Yerel Yönetim ve Kamu Temsilcisi, Erol Rüzgar Basın Sözcüsü, Otopark ve Mağaza İşletmeleri Sorumlusu, Protokol Sorumlusu, Oğuz Kır 17 Eylül Stadyumu, Reklam Panaoları Sorumlusu, Mülkü İnci Sanayi Tesisleri ve Personel Sorumlusu-Disiplin Kurulu Üyesi, Özkan Kılıç Basketbol Şube Sorumlusu-Disiplin Kurulu Üyesi, Uğur Maral Taraftar İletişim Sorumlusu, Ceyhun Cihat Yıldırım Edincik Tesisleri Sorumlusu ve Altyapı Sorumlusu."

"Bordo Kutu satış noktamızın kullanım alanını büyütmeyi planlıyoruz"
Bandırmaspor’da yapılan güncel çalışmalara da değinen Basın Sözcüsü Rüzgar, “Bordo Kutu satış noktamızın kullanım alanını büyütmeyi planlıyoruz. Ayrıca Bandırma’da 2’nci bir şubesini açmayı planladık. İnternet satışlarımızdan da gayet memnunuz. Otoparkla ilgili sorunların önlenmesi adına modernizasyona başlıyoruz. Yeni spor yasası uyarınca da kulübümüz, Gençlik Spor Bakanlığı nezdinde tesisini yaptıran ilk futbol kulüplerinden bir tanesidir. Umbro firmasıyla 1,3 milyon lira değerinde sezon anlaşması yapmış bulunuyoruz. Çubuklu formamız haricinde bir renkli bir siyah formamızın da lansmanını en yakın zamanda yapacağız. Sahamızın içindeki led reklamlarımız gündüz maçlarında çok verimli olmuyordu. Bu ledler yerine sade reklam panoları koymak yoluyla stadımızın etrafındaki reklam görsellerini satmaya başladık. Bunların birim fiyatını 60 bin lira olarak veriyoruz” diye konuştu.

Yılmaz: "Daha iyi ve daha güçlü bir takım olmak için yola çıktık"
Yeni sezonda Bandırmaspor’un daha güçlü bir takım olmasını hedeflediklerini kaydeden Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Yılmaz, “Senenin başında aldığımız teknik direktör kararını, sezon sonuna kadar götürmemiz gerekiyordu. İç ve dış etkenler nedeni ile seneyi 4 teknik direktör değiştirerek kapattık. Bu sezonun genelini değerlendirdiğimizde istediklerimizden farklı gelişen durumlar yaşandı. Hakem kararlarını da göz önüne alırsak 5 puanla play-off’a girememiş bir Bandırmaspor ile karşı karşıya kaldık. Hiçbir zaman şampiyonluk parolasıyla yola çıkmadık. Daha iyi ve daha güçlü bir takım olmak için yola çıktık” diye konuştu.

"2 tane yabancı santrfor alacağız"
Yeni yönetimin 15 gün önce seçildiğine dikkat çeken Kurul Üyesi Yılmaz, “Takıma ve kongreye etki edebilecek 14 futbolcu ile devam etmeyi düşünüyoruz. Bu yüzden iç transfer görüşmelerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Levent Ayçiçek ve Remi Mulumba ile 2 yıllık sözleşmeyi uzattık. Kadroda düşünmediğimiz Atabey Çiçek, Caner Hüseyin Bağ, Mustafa Sayman, Okan Alkan ve Fatih Karaduç ile yollarımızı ayırdık. Geçen senelere göre daha fazla transferler yaparak değil de ihtiyacımız olan bölgelere göre seçim yapıyoruz. Bu perspektifte yaptığımız çalışmalar takımın yüzde 65’ini korumak için. Yabancı transferler de almayı düşünüyoruz. Özellikle santrfor mevkiinde 2 tane yabancı santrfor alacağız. Kiralık süresi biten Sedat Şahintürk ve Emre Kaplan var. Emre Kaplan ile görüşmemizi sağladık ve dönüş bekliyoruz. Onun haricinde Berkan Mahmut Keskin ile de görüşme sağladık ve Mahmut’un kadroda olmasını istiyoruz” dedi.

Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Sinan Küçük
Turizm Taşımacılık 7/24 VİP hizmeti

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti