- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16220,30%0,17
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
51,11% 0,15
-
GRAM ALTIN
7348,78% 0,18
-
Ç. ALTIN
11826,60% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde vatandaşlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu Betül Demir konseriyle yaşadı.
Bandırma Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nce organize edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıl dönümünü Bandırma’da resmi törenlerin ardından gece düzenlenen kortej yürüyüşü ve kutlama konseri ile taçlandı.
Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı 101.yıl korteji ve sanatçı Betül Demir konseri ile büyük coşku içerisinde gerçekleştirildi. Ordu Caddesi üzerinde başlayan kortej marşlar eşliğinde Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun kısa bir konuşma gerçekleşti.
Ordu Caddesi üzerinde başlayan korteje; İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Siyasi Parti İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Betül Demir konseri, şarkılara eşlik eden binlerce vatandaşın enerjisiyle geceyi aydınlatarak zafer coşkusunu yaşattı.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















