Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16720,23%2,29
  • DOLAR

    43,59% -0,02
  • EURO

    51,95% 0,72
  • GRAM ALTIN

    7026,68% 1,21
  • Ç. ALTIN

    11665,04% -0,82
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Denizli Komedi Sahnesi Festivali Yoğun İlgiyle Tamamlandı

GÜNDEM

Bilecik Pazaryerili kadınlardan şalvarlı duruş!

SİYASET

Artvin Kemalpaşa sporla kabuğundan çıkacak

YEREL YÖNETİMLER

KSBÜ Simülasyon Merkezi Açıldı: Sağlık Eğitiminde Yeni Dönem

Tarih: 19.03.2024 12:12 Güncelleme: 19.03.2024 18:40
Balıkçı Kenan’dan İmamoğlu’na dikkat çeken afişli tepki

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından arsalarına el konulduğunu ileri sürerek, dükkanının tamamına afişler asıp tepki gösterdi. En dikkat çeken afişi ‘Tam yol ileri, Ekrem İmamoğlu esnafı ezip geçiyor imdat’ olan Balcı, “Cumhurbaşkanı Erdoğan sevdalısı olduğumuz için bu zulümleri yaşıyoruz. İmdat diyorum, imdat” dedi. 
Yüzlerce çeşit mumyalanmış balık ile Türkiye Deniz Canlıları Müzesi olarak vatandaşlara ücretsiz hizmet veren Balıkçı Kenan adıyla bilinen Kenan Balcı, İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından tapulu arsalarına el konulup belediyeye verildiğini ileri sürdü. Daha önce müze alanı kaldırılıp Yaşam Vadisi’ne katılan Balıkçı Kenan Balcı, şimdi ise dükkanının 700 metrekarelik tapulu otopark alanının ederinin çok altında bir fiyat ile belediye tarafından alınmaya çalışıldığını söyledi. İBB Başkanı İmamoğlu’na destek vermediği için kendisinin zarara uğratıldığını ileri süren Balcı, yetkililerden yardım beklediğini söyledi. 

"Böyle bir zulüm görülmemiştir" 
Konuyla ilgili konuşan Balıkçı Kenan Balcı, İmamoğlu’nun kendisine zulüm yaptığını söyleyerek, “ Bir balıkçıya bir esnafa bu kadar zulüm olur mu? Kavaklı’daki dükkanımızın önünü gasp etti, Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni yıktı yok etti. Müzenin bulunduğu alana çöktü. Arazimize getirdi barakaları koydu, bizi Balıkçı Kenan’ı ezdikçe eziyor. Balık sattığımız yerin ruhsatı iptal olur mu ? El arabasına kulübeye ruhsat veren İmamoğlu, Balıkçı Kenan tesislerinin ruhsatını iptal ediyor. Balıkçı Kenan tesislerinde mevsimimde 20-25 adam çalışıyor. Böyle bir zulüm görülmemiştir. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni kurmuşuz 50 senedir müzemizde halkımıza ücretsiz hizmet ediyoruz” dedi. 

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı olduğumuz için bu zulümleri yaşıyoruz” 
Dükkanın önündeki Anadolu Caddesi’nin kendi tapulu malı olduğunu söyleyen Balcı, “10 sene önce bu caddeyi halkımızın kullanıma vermişiz. Şu anda da işletmemize ait otoparkı, metrekaresi 150 bin lira olan otoparkı bin 500 liraya gasp ediyor. Müdürlere bilirkişilere baskı yapıyor. Bunu neden yapıyor ben kimseye zarar vermedim karıncayı incitmemişim. Bu zulümleri yapmasının sebebi istediklerini yapmamış olmamız. İstediklerini vermemiş olmamız. Görüyorsunuz kuleler boyunda paralar biz buna alet olup vermedik diye. Balıkçı Kenan bir esnaf, fabrikatör değil. Bastırdıkça bastırıyor. Kolumuzu kanadımızı kırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı olduğumuz için bu zulümleri yaşıyoruz. İmdat diyorum, imdat. Şu tesiste çalışan insanları görün böyle bir ortam görülmemiştir. Taleplerini yerine getirmediğimiz için vurdukça vuruyor” diye konuştu. 
Sosyal medyada ‘devletin arazisine iş yapıyor’ iddialarına da cevap veren Balcı, “Türkiye Cumhuriyeti tapusudur. Bizim kendi tapularımız burada. 2 tapumuza el koymuştur. Kulübenin olduğu bir yere ruhsat veren Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü merkezinde Anadolu Caddesi’nde bulunan yerimizi sindire sindire yavaş yavaş yok etmeye çalışıyor. Nedeni ise AK Parti gönüllüsü olduğumuz için bizden talep ettiklerini vermediğimiz için. Halkımıza imdat diyorum, Türkiye’ye imdat diyorum. Türkiye Cumhuriyeti tapusuna yok diyorlar devlet arazisine çöktü diyorlar” şeklinde konuştu. 
 

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti