Meridyen Eğitim Kurumları

Bakırköy Belediyesi yaz spor okullarının 3. dönem kapanış töreni düzenlendi

Bakırköy Belediyesi yaz spor okullarının 3. dönem kapanış töreni düzenlendi

Bakırköy Belediyesi yaz spor okullarının 3. dönem kapanış töreni düzenlendi

Bakırköy Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın 3. döneminin kapanışı madalya taktimi düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, "Çocuklarımızın mutlu olması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Bakırköy Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın 3. döneminin kapanış ve madalya taktimi düzenlenen tören, Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde bulunan spor kompleksinde yapıldı. 8-14 yaş arası çocuklara, tenis, futbol, basketbol, voleybol, jimnastik ve badminton branşlarında ücretsiz eğitim olanağının sunulduğu spor okullarının 3. döneminde 160 öğrenci sertifika ve madalyalarını aldı. Törene, öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra yüzlerce kişi katıldı. Yaz Spor Okulları’nı başarıyla tamamlayan sporculara madalyalarını Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu taktim etti. Ovalıoğlu, öğrencilerle bol bol sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.
“Çocuklarımızın mutlu olması için çalışmaya devam edeceğiz”
Törende konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, sağlıklı nesiller yetiştirmek için spor faaliyetlerini aralıksız sürdüreceklerini belirterek, “Bakırköy Belediyesi olarak çocuklarımızın spor yapması için tüm desteği vereceğiz. Yeni dönemde de çocukların ve gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın hem sağlıklı yetişmesi hem de eğlenerek öğrenmesi onları kötü alışkınlıklardan da uzak tutuyor. 3 dönem olarak planladığımız kurslardan toplamda 574 çocuğumuz faydalandı. Bu çocuklarımızın yaşamlarına sporu alması ve bu yönde adım atması bizleri mutlu etti. Bizler de çocuklarımızın mutlu olması için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Cuma 28.9 ° / 23.3 °
Cumartesi 28.4 ° / 22.8 °
Pazar 27.5 ° / 22.7 °
  • BIST 100

    9833,22%0,78
  • DOLAR

    34,06% -0,02
  • EURO

    37,74% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2759,21% -0,09
  • Ç. ALTIN

    4482,40% -0,09
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun