Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    11185,47%1,62
  • DOLAR

    42,55% 0,06
  • EURO

    49,56% 0,01
  • GRAM ALTIN

    5744,81% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9297,33% 0,17
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Siverek'te Kırsal Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

YEREL YÖNETİMLER

Şanlıurfa Belediyesi Kasım Ayı Meclis Kararları Açıklandı

YEREL YÖNETİMLER

Muş'ta Zabıta Ekipleri Bakkal ve Marketleri Denetledi

YEREL YÖNETİMLER

Muş Belediyesi'nde Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Tarih: 23.03.2024 21:10 Güncelleme: 23.03.2024 21:10
Bakan Yerlikaya:
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa’da iftar programına katıldı. Kestel ilçe meydanında 5 bin kişi ile iftarını açan Yerlikaya, "Biz huzur için varız. Devletten ve milletten daha güçlü hiçbir irade tanımıyoruz. Sözüm ona kendilerinde güç gören kim olursa olsun onlarla mücadelede Allah’ın izniyle kararlıyız” dedi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa’nın Kestel ilçe meydanında iftar programına katıldı. AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Kestel Belediye Başkan Adayı Ferhat Erol ve yaklaşık 5 bin partili ve vatandaşların katıldığı iftarda açılış konuşmasını Ferhat Erol yaptı. Ardından AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’da Cumhur İttifakı’na nifak tohumları atmak isteyenlere müsaade etmeyeceklerinin altını çizdi.
Programda konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise pek çok farklı suç unsuru ile mücadele ettiklerini belirterek, “Biz suçların tamamını önlemek, eğer işlendiyse de onları bir an önce yakalayıp adalete teslim etmek için varız” dedi.

“Devletten ve milletten daha güçlü hiçbir irade tanımıyoruz”
Göreve geldiği günden itibaren yapılan çalışmalardan bahseden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “31 Mart mahalli seçimlerine fazla bir vakit kalmadı. Yerelle ilgili paylaşacaklarımı en sona bırakarak birkaç kelam İçişleri Bakanlığı’yla ilgili 4 Haziran 2023’ten bu yana 10 aydan beri yaptıklarımızla ilgili bahsetmek istiyorum. Göreve ilk başladığımız günden bugüne kadar İçişleri Bakanlığı 600 bin mesai arkadaşımla beraber başta bölücü, hain terör örgütü ve diğer tüm terör örgütlerinin hepsiyle mücadele etmek, organize suç örgütleri, zehir tacirleri, gençlerimizi zehirlemeye çalışanlar, düzensiz göç ve bunlara imkan sağlamaya çalışan göçmen kaçakçısı organizatörlerle mücadele etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Biz suçların tamamını önlemek, eğer işlendiyse de onları bir an önce yakalayıp adalete teslim etmek için varız. Organize suç örgütleriyle ilgili yani bizim vatandaşlarımıza şekil yapan kibir yapan, suç işlemekte kendini üstün görenlere, onların her birini yapmış olmuş olduğumuz operasyonlarla diz çöktürüp götürüp adalete teslim ediyoruz. Biz kişilere, mallara karşı işlenen suçlarda da tüm suç duyurularında ve bu şekilde sizden almış olduğumuz güç ve cesaretle sizin her zaman bizim yanımızda olmanız, desteğinizle Allah’ın izniyle bunlara nefes aldırmıyoruz, aldırmamakta da kararlıyız. İçişleri Bakanlığı sadece ve sadece bir kelimeyle görevini anlatsın derse ne olabilir o kelime? Huzur. Biz huzur için varız. Devletten ve milletten daha güçlü hiçbir irade tanımıyoruz. Sözüm ona kendilerinde güç gören kim olursa olsun onlarla mücadelede Allah’ın izniyle kararlıyız” ifadelerini kullandı.

“Başkanımız sizlerden mührü aldığı andan itibaren şehir emini olacak”
Yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti Kestel Belediye Başkanı Adayı Ferhat Erol’a desteklerini bekleyen Yerlikaya, “Yerel deyince akla ilk gelen belediye başkanlarına önceden eskiden ne derdik biz? Şehir emini, şehremini derdik. Belediye bizim beşikten mezara bize ait olan, ortak ihtiyaçlarımızın görülmesi, ortak meselelerimizin çözülmesi için emanet edilen yerlerdir. Peki nasıl yapılacak bunlar? Kime emanet edilecek? Eğer oraya göndereceğiniz şehir emini sizin yanınızda toprak gibi tevazu, samimi, istişareye açık, ortak akıldan yana, ben diyen değil biz diyen biz belediye başkanı mı, değil mi? Bunlara bakacağız. Kestel’de 31 Mart akşamı sandıkları açtık baktık, Ferhat Erol kardeşimizi güçlü bir şekilde başkan yapmaya var mıyız? Büyükşehir emini için Alinur Aktaş’ı seçmek için var mıyız? Alinur başkanımız sizlerden mührü aldığı andan itibaren şehir emini olacak” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti