Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    11185,47%1,62
  • DOLAR

    42,55% 0,06
  • EURO

    49,56% 0,01
  • GRAM ALTIN

    5744,81% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9297,33% 0,17
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

İSATAG: Papa'nın İznik ziyareti, 20 yılın en kritik dönüm noktası... 2027 İnanç Turizmi Yılı ilan edilmeli

SAĞLIK

Telefonundan ayrı kalma korkusu ruh sağlığını etkiliyor!

GÜNDEM

Kütahya’da sahipsiz hayvanlar için 10 yıllık eylem planı masada

TEKNOLOJİ

Uluslararası Yandex Cup finalleri İstanbul'da yapıldı

Tarih: 09.05.2023 20:54 Güncelleme: 09.05.2023 20:54
Bakan Kurum:
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniyelilerle bir araya geldi. Bakan Kurum, "Biz öyle birileri gibi verdiği sözleri tutmayanlardan değiliz. Bugünün işini asla yarına bırakmayız" dedi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde halka seslendi. Bakan Murat Kurum, Ümraniyelilere müjde verdi. Bakan Kurum’a ‘Kardeşlik ve Dayanışma Yörük Türkmen Derneği’ne ziyarette bulundu.

"Burada av köşkünün de bulunduğu arazide tapu maliklerine başka bir yerden hazine taşınmazı önereceğiz"
Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde vatandaşlara seslenen Bakan Kurum, "Osmangazi Korusu Millet Bahçemizden katlı otopark ve meydanımıza, atık getirme merkezinden kentsel dönüşüm projelerimize kadar çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. En son geçtiğimiz hafta Ümraniye’mize gelmiş, Hekimbaşı Mahallemizde yeni yuva ve dükkânlarımızın temellerini atmıştık. Komşu Finans Evleri Kentsel Dönüşüm Projemizdeki evlerimizin, iş yerlerimizin anahtarlarını teslim etmiştik. Tabi bununla yetinmemiş, yine o gün buluşmamızda müjdelerimizi sizlerle paylaşmıştık. Ne demiştik? Topağacı’nda 77 bin metrekarelik alana sahip Molla Hüsrev Camii ve Güney Camii çevresinde yürütülen projelerimizde kat karşılığı anlaşma oranını yüzde 45’ten yüzde 50’ye çıkartıyor ve kentsel dönüşümü başlatıyoruz, dedik. Kazımkarabekir ve Dudullu’da 10 mahallemizi ilgilendiren 2B alanlarında kentsel dönüşümün önünü açmak için imar çalışmalarımızı yaptık. Şimdi ada bazında uygulama çalışmalarına başladık, dedik. Hazine mülkiyetinde olan 275 bin metrekarelik arazinin sosyal donatı alanı olarak kullanmak üzere hibe yapılmasına ilişkin yetki yazımızı imzaladık, dedik. İnkılap ve Hekimbaşı’nda bulunan orman vasfını yitirmiş yaklaşık 350 dönümlük alanda vatandaşlarımızın tapu sorunlarını çözdük. Tabi Hekimbaşı Mahallemizi de unutmadık. Burada av köşkünün de bulunduğu arazide tapu maliklerine başka bir yerden hazine taşınmazı önereceğiz. Buradaki kardeşlerimiz de tapularına sahip olacaklar. Vatandaşımız ister kendi yapar, isterse bir müteahhit ile anlaşır, isterse de TOKİ eliyle buraları dönüştürebilir, dedik. Yine Dudullu Meydanı ve Osmangazi Millet Bahçesi çevresinde yerinde dönüşüm yapacak, yaşanabilir yeni alanlar oluşturacağız, dedik. Hamdolsun tüm bu müjdelerin hepsini o gün sizlere verdik" diye konuştu.

"Biz de ona diyoruz ki; Kılıçdaroğlu, söz uçar eser kalır eser"
“Biz öyle birileri gibi verdiği sözleri tutmayanlardan değiliz. Bugünün işini asla yarına bırakmayız” ifadelerini kullanan Bakan Kurum, “Kılıçdaroğlu hani sana ‘söz’ diyor ya. Biz de ona diyoruz ki; Kılıçdaroğlu, söz uçar eser kalır eser. Söz uçar proje kalır proje. Bunların eseri yok eseri. Ama biz milletimize söz veririz ve onu hemen yaparız. Her zaman söylediğimiz gibi yaparsa AK Parti yapar. İki gün önce Büyük İstanbul Mitingi’mizin sloganı neydi? Türkiye Sana Emanet. Bu millet 21 yıldır Cumhurbaşkanımıza emanet. Şimdi de Sayın Cumhurbaşkanımız 85 milyon büyük Türkiye ailesine, aziz milletimize emanettir. Recep Tayyip Erdoğan bizim mazimizdir, bugünümüzdür, yarınımızdır. 5 bin yıllık tarihimizin, bin yıllık Anadolu yürüyüşümüzün emanetidir. Üç kıtada şehirler inşa etmiş, 7 iklimde çiçeklerle konuşup bülbüllerle dertleşmiş büyük bir ecdadın emanetidir. Sayın Cumhurbaşkanımız bize ‘Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak’ diyen Mehmet Akif’in emanetidir. ‘Bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Gazi Mustafa Kemal’in emanetidir. ‘Yeter, söz milletindir’ diyen şehit Adnan Menderes’in emanetidir" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti