Meridyen Eğitim Kurumları

Bahçelievler Belediyesi’nden yağış sonrası açıklama: "Su tahliyesi için 50 ekip ve yaklaşık 250 personel ile duruma müdahale edilmiştir"

Bahçelievler Belediyesi’nden yağış sonrası açıklama:

Bahçelievler Belediyesi’nden yağış sonrası açıklama: "Su tahliyesi için 50 ekip ve yaklaşık 250 personel ile duruma müdahale edilmiştir"

Bahçelievler Belediyesi tarafından öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağışla ilgili yapılan açıklamada, “Bahçelievler Belediyesi ekipleri ilk andan itibaren su basan evlerden su tahliyesi için seferber olmuş, bununla ilgili temizlik fen işleri, temizlik ve zabıta ekipleri 50 ekip ve yaklaşık 250 personel ile duruma müdahale edilmiştir” ifadelerine yer verildi. 
Bahçelievler Belediyesi tarafından İstanbul’da öğle saatlerinde meydana gelen sağanak yağışa ilişkin açıklama yapıldı. 

“50 ekip ve yaklaşık 250 personel ile duruma müdahale edilmiştir” 
Açıklamada, “Bugün öğle saatlerinde mevsim normallerinin üzerinde meydana gelen sağanak yağış nedeniyle Bahçelievler ilçesinin Kocasinan Merkez ve Zafer Mahallelerinde bazı binaların bodrum katlarını su basmıştır. Bahçelievler Belediyesi ekipleri ilk andan itibaren su basan evlerden su tahliyesi için seferber olmuş, bununla ilgili temizlik fen işleri, temizlik ve zabıta ekipleri 50 ekip ve yaklaşık 250 personel ile duruma müdahale edilmiştir” ifadelerine yer verildi. 
Turgut Özal ve Recep Yazıcıoğlu alt geçitlerinin de yağıştan etkilenerek yağmur sularıyla dolduğu belirtilen açıklamada, “Turgut Özal ve Recep Yazıcıoğlu alt geçitleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında olmasına rağmen buradaki çalışmalara Bahçelievler Belediyesi ekipleri de destek olarak, alt geçitlerin temizlenmesi ve araç trafiğine açılması için seferber olmuştur. Su baskınları daha çok Ahmet Yesevi Caddesi altından geçen dere yatağı kenarında kalan ve İSKİ kanalizasyon altyapısının yetersiz kaldığı noktalarda meydana gelmiştir. Bahçelievler Belediyesi ekiplerinin su baskınına maruz kalan ev ve iş yerlerindeki su tahliyesi çalışmaları halen devam etmektedir” denildi. 
 



Perşembe 29.3 ° / 22.4 °
Cuma 28.9 ° / 23.3 °
Cumartesi 28.4 ° / 22.8 °
  • BIST 100

    9757,16%0,09
  • DOLAR

    34,04% 0,13
  • EURO

    38,05% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2745,81% -0,49
  • Ç. ALTIN

    4479,95% -0,19
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun