Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16834,12%0,95
  • DOLAR

    43,82% 0,16
  • EURO

    51,69% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7182,08% 2,07
  • Ç. ALTIN

    11729,31% 0,51
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Sakarya'da 'Yazlık Katlı Kavşağı’nda çalışmalar başladı

GÜNDEM

Usta oyuncu Ali Tutal vefat etti

YEREL YÖNETİMLER

Büyükkılıç, Ramazan Ziyaretleri Kapsamında Sarıoğlan ve Akkışla'yı Ziyaret Etti

YEREL YÖNETİMLER

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Anamur Koordinasyon Merkezi Hizmete Girdi

Tarih: 28.06.2023 15:28 Güncelleme: 28.06.2023 16:01
Bahçede bayram kahvaltısı yaparken dehşeti yaşadılar

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde komşuları ile toplanıp evinin bahçesinde kahvaltı yapmak isteyen Murat Tokluca ile arkadaşı Cevdet Topaloğlu’nun bayramı, nereden geldiği belli olmayan yorgun mermi sebebi ile zehir oluyordu. O esnada bahçede yaşı küçük çocuklarında bulunduğunu anlatan Tokluca, “İnsan hayatı ne kadar da basit, çocukların olduğu bir ortamda kahvaltı yaparken yorgun mermi isabet etti. Canımızdan olabilirdik, çocuklarımıza isabet etse bunun hesabını kim verecekti” dedi. 
Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bayram eğlencesi adı altında havaya sıkılan mermiler faciaya sebep oluyordu. Her yıl yetkililerce uyarılar yapılmasına rağmen şehrin dört bir yanında havaya ateş eden magandalar vatandaşın can güvenliğini hiçe saydı. Üzücü olaylardan bir tanesi de Serdivan ilçesi İstiklal Mahallesi 344. Sokak üzerinde yaşandı. Murat Tokluca, komşuları ve yakınlarıyla birlikte kahvaltı yapmak için evinin bahçesine çıktı. Tokluca ile arkadaşı Cevdet Topaloğlu, komşu ve yakınları ile birlikte kahvaltı yaptığı esnada nereden geldiği belli olmayan yorgun merminin hedefi oldu. Murat Tokluca’nın karnına isabet ederek seken mermi, Cevdet Topaloğlu’nun da koluna da geldi. Bayram kahvaltısını zehir eden olay esnasında merminin, bahçede bulunan yaşı küçük çocuklara isabet etmemesi ise facianın eşiğinden döndürdü. Tokluca ve Topaloğlu başlarından geçen olayı anlattı. 

“İnsan hayatı ne kadar basit, canımızdan olabilirdik” 
Yorgun mermi karnına isabet eden Murat Tokluca, “İnsan hayatı ne kadar basit, çocukların olduğu bir ortamda kahvaltı yaparken yedik mermiyi. Kurban Bayramı’nı güzel bir şekilde geçirmek için arkadaşlarımızla beraber sabah kahvaltısı yapalım dedik, masayı kurduk. Tam neşeleneceğiz, eğleneceğiz derken nereden geldiği belli olmayan mermi karnıma isabet etti. Burada önemli olan benim bu mermiyi yemem değil; iki, dört ve altı yaşlarında çocuklarımız vardı, bunlardan birinin kafasına veya vücuduna da gelebilirdi. Magandalar yüzünden bu olayı yaşamak zorunda değiliz biz. Polis ekiplerimiz geldi konuya ilişkin inceleme başlattı ama onlarda ne yapsın her yerden havaya ateş açılıyor. Biz burada canımızdan olabilirdik veya çocuklarımızdan birisine denk gelseydi bunun hesabını kim verecekti. Bayramlar da klasikleşti artık, neyi kutluyorlarsa? Bu sadece kendini tatmindir. Hastaneye gittik baktırdık, bir şey yok Allah’a şükür. Bunu yapanların biraz vicdanlı olmaları lazım. Kendi çocuk, torun veya yakınları olabilir bu duruma düşen. Zevk alacaklar mı onlara bir şey olduğu zaman?” diye konuştu. 

“Neye uğradığımızı şaşırdık” 
Cevdet Topaloğlu ise, “Bayram sabahı aile ve komşularımızla beraber bahçede kahvaltı yapalım dedik. Tam kahvaltının ortasında yanımda oturan Murat kardeşimin karnına mermi isabet etti. Sonrasında ise benim dirseğime de çarparak oturduğum sandalyeye düştü. Biz ne olduğunu anlayamadık. Kalkıp baktığımda küçük mermi çekirdeğini buldum. Sonrasında adli işlemler için polis ekiplerini çağırdık. Burada çocuklarımız vardı, beraber kahvaltımızı yapıyorduk, onlara da isabet edebilirdi. Veya bizim herhangi birimizin kafasına da gelebilirdi, daha büyük bir sıkıntı oluşturabilirdi bu yorgun mermi. Yani bayramımızı zehir edebilirdi. Bayram sabahı silahla havaya ateş açmaları ne amaçlı, onların da çoluk, çocuk ve akrabaları var. Onların da başına aynı olay gelebilirdi, şoktayız şu anda. Polis ekipleri gelerek gerekli işlemleri başlattı. Sonucu bekleyeceğiz” şeklinde konuştu. 
Polis ekiplerinin konuya ilişkin incelemelerini sürdürüyor. 
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Sinan Küçük
Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 23 17 2 4 38 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 22 13 3 6 17 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 22 11 3 8 15 41
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 22 11 4 7 11 40
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 23 10 7 6 14 36
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 22 7 6 9 -2 30
8.KOCAELİSPOR 23 8 9 6 -3 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 22 7 8 7 -9 28
10.CORENDON ALANYASPOR 23 5 7 11 -2 26
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 23 5 9 9 -7 24
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 23 6 12 5 -6 23
13.TÜMOSAN KONYASPOR 23 5 10 8 -8 23
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 22 6 11 5 -13 23
15.İKAS EYÜPSPOR 23 5 12 6 -16 21
16.KASIMPAŞA A.Ş. 22 4 11 7 -12 19
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 22 2 10 10 -26 16
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 22 3 16 3 -22 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti