- İMSAK 05:27
- GÜNEŞ 06:53
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:43
- AKŞAM 19:28
- YATSI 20:48
-
BIST 100
16221,70%1,07
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,55% 0,09
-
GRAM ALTIN
6508,72% 2,09
-
Ç. ALTIN
10740,95% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Bağcılar Belediyesi, 2023 OECD İnovasyon Çağrısı’nda sunduğu "İnteraktif Proje Etkinlik Karnesi (İPEK)" ve "Hizmet Kalitesi Yönetim Modeli (HKYM)"projeleriyle kabul almaya hak kazanarak OECD’nin Kamu Sektörü İnovasyon Gözlemevi (OPSI) platformunda yayımlanmaya değer bulundu.
Bağcılar Belediyesi, kamu sektörünün tüm alanlarına açık olan ve dünya genelinde ilham verecek projelerin tanıtıldığı 2023 yılı OECD İnovasyon çağrısına, "Algoritmik Karar Sistemleri" başlığı altında sunduğu İnteraktif Proje Etkinlik Karnesi (İPEK) ve Hizmet Kalitesi Yönetim Modeli (HKYM) uygulamaları ile katılım sağladı. Yapılan değerlendirme sonucu, başvuru başarılı bulunarak Kamu Sektörü İnovasyon Gözlemevi (OPSI) platformunda yayımlanmaya hak kazandı.
Projeler, İtalya’da sergilenecek
Belediyenin kamu hizmetlerinde inovasyona ve kaliteye verdiği önemin bir göstergesi olan bu iki proje, İtalya’nın Milano kentinde 21-22 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan 2. OECD Küresel Güven İnşa ve Demokrasiyi Güçlendirme Forumu’nda sergilenecek.
Etkin çözümler sunmayı amaçlıyoruz
Projelerin değer görmesinden dolayı gurur duyduklarını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaptığımız bu tür çalışmalarla kamu hizmetlerinde yenilikçi yöntemler ile yönetişimi ve hizmetin kalitesini artırmak ayrıca vatandaşlarımıza daha etkin çözümler sunmayı amaçlıyoruz” dedi.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















