Meridyen Eğitim Kurumları
09.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:55
  • GÜNEŞ 07:19
  • ÖĞLE 13:20
  • İKİNDİ 16:34
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:29
  • BIST 100

    15457,08%-1,57
  • DOLAR

    44,08% 0,04
  • EURO

    51,04% -0,30
  • GRAM ALTIN

    7218,37% -1,13
  • Ç. ALTIN

    11760,30% -1,53
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Keçiören Belediyesi Personeline İlk Yardım Eğitimi Verildi

YEREL YÖNETİMLER

Keçiören'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İftarında Kadınlar Buluştu

YEREL YÖNETİMLER

Mamak’ta 8 Mart Etkinlikleri Kadın Emeği ve Sanatı Ön Planda Tutuyor

YEREL YÖNETİMLER

Klinik Psikolog İrem Oturaklıoğlu, Eyüpsultan'da Kusurlarla Barışmayı Anlattı

Tarih: 03.06.2021 11:13 Güncelleme: 03.06.2021 11:13
Ayrıldığı dini nikahlı eşini kızgın yağla yakan sanığın dosyası geri gönderildi
Küçükçekmece’de cezaevinden izinli çıkarak ayrıldığı dini nikahlı eşi Kübra Tayfur’u kızgın yağla yakıp 14 yıl hapse çarptırılan sanık Ersin Ülker’in dosyası geri gönderildi. Mahkeme, müşteki Kübra Tayfur’un yüzünde yanığa bağlı kalıcı izlerin bulunup, bulunmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu’ndan rapor istedi.
Küçükçekmece’de 15 Eylül 2019 tarihinde cezaevinden izinli çıkarak ayrıldığı dini nikahlı eşi Kübra Tayfur’un evine zorla girip bacağından bıçaklayan sonra da kızgın yağla yakan sanık Ersin Ülker hakkında ‘Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs’ ve ‘konut dokunulmazlığının ihlali’ suçlarından 14 yıl hapis cezası verilmişti. Bölge Adliye Mahkemesi, mağdur Kübra Tayfur’un yüzünde sabit iz kalıp kalmadığı konusunda Adli Tıp Kurumu’ndan rapor aldırılmadığı gerekçesiyle dosyayı geri gönderdi. Bakırköy 20’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Ersin Ülker ile avukatı ve müşteki Kübra Tayfur katıldı.
Söz verilen tutuklu sanık Ersin Ülker, “Yaşananlar nedeniyle gerçekten üzgünüm. Talihsiz bir kaza nedeniyle 2 yıldır Silivri cezaevindeyim. Çocuklarım çok mağdur. Annem bakıyor. Annem hasta tedaviye gidemiyor. Bana oğlum bakamıyorum yurda verelim diyor. En azından bana ev hapsi verirseniz çocuklara ben bakarım, annem tedavisi için hastaneye gidebilir. Tahliyemi istiyorum” dedi. Bunun üzerine söz almak isteyen Kübra Tayfur’a hakim söz vermedi. Mahkeme heyeti müşteki Kübra Tayfur’un yüzünde kalıcı yara izleri olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumuna sevk ederek, duruşmayı erteledi.
Salondan çıktıktan sonra “Bu adam beni yaktı” diyerek sinir krizi geçiren Kübra Tayfur adliye bahçesinde açıklama yaptı. Tayfur, “Ben bir buçuk sene önce eski dini nikahlı eşim tarafından kızgın yağla yakıldım. Bugün de duruşmamız vardı. Ben davamı geri çekmiştim. Çocuklarım için vazgeçmiştim. Ama bugün öyle bir şey oldu ki beni bile bile isteyerek yaktığını herkesin bilmesini istiyorum. Sanık duruşmada çocuklarının mağdur olduğunu söyledi. Çocukları neden mağdur bana bunu bir açıklamasını istedim. Çocuklar onun yüzünden mağdur oldu. Eğer bana zarar vermeseydi. Biz zaten çocuklarımla mutluyduk. Hiç kimseye de gerek yoktu. Benim bir mesleğim vardı bayan kuaförüydüm. Onun yüzünden mesleğimde oldum. Artık verimli çalışamıyorum. Şu an çok mağdur durumdayım. Çocuklarımdan biri babaannesinin yanında biri de halamın yanında. Devlet bana yardım edeceğini söylemişti, kimseden de yardım göremedim. Kaymakamlık bana bir ev tuttu. Ama şu an evin içi boş ve eşya yok ve ben çocuklarımla birlikte oturmak için yardım istiyorum. Ben sadece çocuklarımı istiyorum. Psikolojimin çok normal olduğunu düşünmüyorum. Çünkü henüz yaşadığım tramvayı atlatamadım. Çocuklarım mağdursa onun yüzünden mağdur. Beni bilerek kasten yaktı. Ve ben onu affettim. Gelip burada herkesin içerisinde kendimi gösterip dedim ki beni yakmadı, ben kocamı seviyorum dedim. Onu sırf çocuklarıma ve bana zarar vermemesi içindi. Ama anladım ki onun evi orası ve bize en büyük zararı kendisinden başka kimse vermedi. Ben devletime sığınıyorum ve yardım istiyorum, çocuklarımı yanıma almak istiyorum. Onlarla beraber yeni bir hayat kurmak istiyorum. Bana yardımcı olmalarını istiyorum. Kendisi duruşmada mağdur olduğunu söylüyor, peki benim mağduriyetim ne olcaktı bunu hiç düşünmediler. Annesinin hasta olduğunu söylüyor, peki beni kızgın yağ ile başımdan aşağı yakıp bıçaklarken bunları neden demedi. Bu kadın benim çocuklarıma bakıyordu, o mağdur değildi, ben onu neden mağdur ettim diye neden düşünmüyor. Sadece kendisini düşünüyor” dedi.

İddianameden,
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede 15 Eylül 2019’da Halkalı’da meydana gelen olay anlatılmıştı. İddianamede müşteki Kübra Tayfur ile sanık Ersin Ülker‘in 2015 yılında resmi nikahsız olarak birlikte yaşamaya başladıkları ve bu birlikteliklerinden 2 çocuklarının olduğu aktarılmıştı. Olay tarihinden 9 ay önce müştekinin şüpheli ile arasındaki geçimsizlik nedeni ile Halkalı’daki eve taşındığı da belirtilmişti. Olay günü sanığın müşteki uyuduğu esnada salonun açık camından eve girdiğinin açıklandığı iddianamede bıçak çıkararak müştekinin boynundan tuttuğu ve ‘beni nasıl polise ihbar edersin’ dediği anlatılmıştı. Sanığın müştekiyi sol dizinden yaraladığının da belirtildiği iddianamede, bu sırada müştekinin evinde keskin bir yanık kokusu hissettiği ve bağırdığı, bunun üzerine şüphelinin camı kapatıp müştekinin boğazını sıkarak sıkıştırdığı ve önceden hazırladığı çaydanlık içerisindeki sıcak yağı müştekinin yüzüne, göğsüne, kollarına ve sırtına dökerek evden kaçtığı açıklanmıştı. Sanık hakkında ‘canavarca hisle eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs’ suçundan 20 yıla kadar, ‘konut dokunulmazlığını ihlal etme’ suçundan ise 3 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Sinan Küçük
Turizm Taşımacılık 7/24 VİP hizmeti

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
9.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti