- İMSAK 05:34
- GÜNEŞ 06:59
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:23
- YATSI 20:43
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
SARIYER
SARIYER Haberleri
Sarıyer’de AVM otoparklarında sinyal kesici kullanarak otomobillerden hırsızlık yapan Gürcistan uyruklu çete, polis ekiplerince çökertildi.
Edinilen bilgilere göre Sarıyer’de bulunan bir AVM’ye gelen Gürcistan uyruklu 3 şüpheli, sinyal kesici kullanarak kilitlenmesini engelledikleri aracın içerisinden hırsızlık gerçekleştirdi. 6 Mayıs günü yaşanan olayda mağdur Ö.B. polise başvurarak şikayetçi oldu.
Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, otoparkın güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Hırsızlığı gerçekleştiren Gürcistan uyruklu Zaza Z., Giorgi P. ve Margalita K. isimli zanlıların bir araçla otoparka geldikleri ve hırsızlığı gerçekleştirdikten sonra AVM’den ayrıldıkları tespit edildi. Polisin çalışmasıyla üç şüpheli aynı gün yakalandı. Zanlıların üzerinde hırsızlıktan elde edildiği değerlendirilen 18 bin TL ve sinyal kesici cihaz ele geçirildi.
Adliyeye sevk edilen zanlılardan Zaza Z. ve Giorgi P. tutuklanırken, Margalita K. ise serbest bırakıldı.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















