Meridyen Eğitim Kurumları

Ata saldıran köpek yakalandı

Ata saldıran köpek yakalandı

Ata saldıran köpek yakalandı

Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz gün Yunuseli Mahallesi’nde bir ata saldırdıktan sonra kaçan pitbull cinsi köpeği, yakalayarak barınakta kontrol altına aldı.
Yunuseli Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi’nde iki gün önce meydana gelen olayda, başıboş dolaşan ve boynunda ip bağlı olan pitbull cinsi köpek, bir ata saldırdı. Köpek, caddeye çıkan atı kovalayıp bacağından ısırdı. Yaralanan at kanlar içerisinde kalırken, köpek kaçarak gözden kayboldu.
Olay günü bölgeye giden Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, her tarafı arasa da köpeğe bulamadı. Köpeğin insanlara ya da yeniden bir hayvana saldırmasından endişe eden belediye ekipleri, bölgede yürüttüğü arama çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Saldırının gerçekleştiği yerde ve çevre bölgelerde iki gün süren arama çalışması gerçekleştiren ekipler, sonunda köpeği yakalamayı başardı.
Köpeği yakalayarak muhtemel bir saldırı vakasının önüne geçen belediye ekipleri, yakaladıkları köpeği Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne götürdü. Barınakta kontrol altında tutulan köpeğin kime ait olduğu araştırılıyor.


Cuma 29 ° / 23.4 °
Cumartesi 29.7 ° / 23.6 °
Pazar 23.9 ° / 18.8 °
  • BIST 100

    9521,04%1,08
  • DOLAR

    33,94% 0,20
  • EURO

    37,62% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2801,33% 0,50
  • Ç. ALTIN

    4494,77% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun