15618,02%0,48
43,28% 0,06
50,84% 0,86
6582,37% 1,34
10624,85% 0,96
İstinye`deki ABD`nin İstanbul Başkonsolosluğu önünde toplanan grup üyeleri, ellerinde dövizler taşıyarak çeşitli sloganlar attı.
Kur`an-ı Kerim okunmasının ardından açıklama yapan teşkilatlanma başkanı Ali Yener, geçen hafta sonu Afganistan`da hava saldırısı gerçekleştirildiğini hatırlattı.
Hava saldırısının hafızlık merasimi esnasında yapıldığını belirten Yener, şöyle devam etti:
"Saldırı sırasında 100`ün üzerinde çocuk ve sivil kardeşimiz katledilip şehadet makamına ulaşmıştır. Bilindiği üzere bu saldırıların Taliban ve El Kaide bahanesi ile Orta Doğu`yu kan gölüne çeviren Siyonizm`in maşası olan ABD gözünü kan bürümüş bir vampir gibi başsız kalmış İslam ümmetinin kanını emmektedir. Avrupa`da en ufak bir cinayet ve terör saldırısını manşetlerinden düşürmeyenler, söz konusu katledilen Müslüman olunca kör, sağır, dilsiz oluyor. Biz bu saldırıyı bir kez daha lanetliyoruz."
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı
Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti
Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!