Meridyen Eğitim Kurumları

Çocuklar Üşümesin Diye

Çocuklar Üşümesin Diye

Muhtar Özdemir Çayırbaşı`na hizmetde sınır tanımıyor. Mahallesi için bir çok projeyi hayata geçiren Özdemir, yaptığı hizmetlere bir yenisi daha ekledi.

Çayırbaşı`nın çalışkan Muhtarı Özdemir, Muhtarlığını ziyarete gelen Resmi kurum yetkililerinden mahallesiyle ilgili eksikliğini hissettiği ne varsa talep ediyor. Bunun son örneği Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu`nun Muhtarlığı ziyaretinde yaşandı. Cevahiroğlu`nun ziyareti esnasında Mahallede bulunan Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin diğer bölgelere nisbeten daha dar gelirli ailelerin çocukları olduğunu ve soğukların iyice başladığı bu günlerde üşüdüklerini belirterek Cevahiroğlu`ndan Kışlık Mont talebinde bulundu.

CEVAHİROĞLU MUHTARIN TALEBİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Muhtar Özdemir`in bu talebine kayıtsız kalmayan İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz`dan okulda öğretim gören öğrenci sayısını öğrenerek bu öğrencilerin tamamına birer adet Mont alarak öğrencilere tek tek giydirdi. Hüseyin Cevahiroğlu güçlerinin yettiğince her zaman halkın yanında olduklarını ve sorunlarını çözebilmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

ÖZDEMİR`DEN TEŞEKKÜR

Mahalle Muhtarı Faruk Özdemir, İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu`na  taleplerini geri çevirmeyerek göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederken  Mahallesinde çok sayıda dar gelirli sakinleri olduğunu belirtti ve durumu iyi olan herkesten güçleri yettiği oranda katkıda bulunmasını istedi.


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Cuma 17.7 ° / 12.2 °
Cumartesi 17 ° / 12.6 °
Pazar 17 ° / 11.3 °
  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,38
  • EURO

    34,73% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2396,29% -1,08
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Çayırbaşı Muhtarının Çalışmasından Memnunmusunuz?


Evet 617 Kişi
% 93,34
Hayır 44 Kişi
% 6,65
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun