Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

Kızıyla Mezun Olan Anne: ?O Doğduktan Sonra Hep Yüksek Not Aldım?

Kızıyla Mezun Olan Anne: ?O Doğduktan Sonra Hep Yüksek Not Aldım?

Namık Kemal Üniversitesinde eğitim gören 35 yaşındaki Kibar Ünal, üniversite okurken dünyaya gelen bebeğiyle mezun olarak, evliliğin ve çocuk doğurmanın eğitim ve kariyer hayatına engel olmayacağını kanıtladı. Kızıyla mezun olan anne Ünal, ?Kızım bereketi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde (NKÜ) 4 bin 500 öğrenci, 2018-2019 akademik yılında mezun olmanın heyecanını yaşadı. Namık Kemal Üniversitesi Stadı?nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine 4 bin 500 öğrenci ve yetkililerin yanı sıra, NKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olan 35 yaşındaki Kibar Ünal, 1 yaşındaki kızı Erva ile mezuniyet kıyafeti giyerek mezuniyet törenine katıldı. Mezuniyet töreninde anne ve minik kızı diğer öğrencilerin de ilgi odağı oldu.

?Doğduktan sonra hep yüksek not aldım?

Kep fırlatma merasiminden sonra kameralara konuşan Kibar Ünal, "Hazırlık döneminde evlendim. Daha sonra Erasmus?la Almanya?ya gidip geldim. Almanya?dan geldikten sonra çocuğa niyetlendik. Allah kısmet etti ve bir tane kızımız oldu. Bu sene de mezun oldum. Kızımla beraber mezuniyete katıldım çok güzel bir duygu bu. İlk bebek olduğunda çok endişeliydim bebekle, okul ikisi bir arada gitmez diyordum. Kızım olduğu dönemde, normal dönemden daha yüksek notlar aldım. Kızım bereketiyle geldi. O doğduktan sonra hep yüksek not aldım" dedi.


Çarşamba 18.3 ° / 11.7 °
Perşembe 18.9 ° / 10.9 °
Cuma 17.2 ° / 11.6 °
  • BIST 100

    9312,13%-0,10
  • DOLAR

    38,28% 0,05
  • EURO

    43,61% -0,18
  • GRAM ALTIN

    4109,03% -1,23
  • Ç. ALTIN

    6847,29% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun