Meridyen Eğitim Kurumları

Bilgievlerinde Hizmet İçi Eğitime Önem Veriliyor

Bilgievlerinde Hizmet İçi Eğitime Önem Veriliyor

KOCAELİ(İHA) ? Bilgievleri, personel ve idarecilerine yönelik eğitimde yenilikleri sürdürmek amacıyla altı günlük hizmet içi eğitimi gerçekleştirdi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi bünyesinde faaliyet yürüten Bilgievleri, personel ve idarecilerine yönelik eğitimde yenilikleri sürdürmek amacıyla altı günlük hizmet içi eğitimi gerçekleştirdi. Gebze Kılavuz Gençlik Merkezi?nde gerçekleşen hizmet içi eğitimin son gününde ise Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi?nin katılımıyla ?Bilgievleri birinci dönem değerlendirme toplantısı? yapıldı.

 

Bilgievleri personeline yönelik birçok seminer ve uygulamalı eğitim programının yapıldığı hizmet içi eğitimde, önümüzdeki dönem için yapılacak programlar hakkında istişareler yapıldı. Eğitimlerde Kütüphane eğitimi, görsel medya ve iletişim eğitimi, çocuklarla etkili iletişim, yetişkinlerle etkili iletişim, pratik temizlik yöntemleri, nezaket kuralları, misafir karşılama ve velilerle sağlıklı iletişim gibi birçok konuda uzmanların katılımıyla bilgilendirme seminerleri yapıldı.

 

?Gençlerimizin hayatına giren olumsuz gelişmeler bizim geleceğimizi tehdit ediyor? diyerek kısa bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, ?Belediye olarak görsel, güzel ve şık bir şehir oluşturmaya çalışırken gençlerimizin sessizce bataklıklara çakılmasına göz kapatamayız. Şehrimizi yaşanılır, cazibeli kılmak için çocuklarımızı ve gençlerimiz en iyi şekilde eğitmeye çalışıyoruz. Geleceğimiz korumak ve muasır bir medeniyet olmak adına Kılavuz Gençlik Modeli?ne önem veriyoruz? dedi.



Cuma 22.1 ° / 15.7 °
Cumartesi 21.1 ° / 15.6 °
Pazar 20 ° / 14.8 °
  • BIST 100

    10770,83%-0,20
  • DOLAR

    32,23% 0,18
  • EURO

    34,88% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2424,80% 0,63
  • Ç. ALTIN

    3940,55% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun