Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16961,36%1,57
  • DOLAR

    43,65% 0,03
  • EURO

    51,99% 0,32
  • GRAM ALTIN

    7104,34% -0,45
  • Ç. ALTIN

    11708,46% -0,32
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Kepezspor Teknik Heyet ve Futbolcularla Buluşma Gerçekleştirildi

YEREL YÖNETİMLER

Tunceli'de Kar Erimesi Sonrası Ana Yollarda Temizlik ve Yıkama Çalışması

YEREL YÖNETİMLER

Keçiören'de Denge ve Denetleme Oyunu ile Demokratik Kültür Eğitimi

YEREL YÖNETİMLER

Kepez Belediyesi, Havacılık Sektöründe Kariyer ve İstihdam Günleri Düzenliyor

Tarih: 30.11.2024 17:50 Güncelleme: 30.11.2024 17:50
Arnavutköy’de doğası, kültürü ve kardeşlik iklimi ile Bingöl rüzgarı esti
Arnavutköy Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen Bingöl Tanıtım Günleri, yöresel lezzetler ve kültürel zenginliklerle vatandaşlardan tam not aldı.
Arnavutköy Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Memleket Günleri etkinlikleri, Bingöl buluşmasıyla devam etti. Bingöl’ün kültürel mirasını, yöresel lezzetlerini ve doğal ürünlerini tanıtmayı amaçlayan etkinlik, Arnavutköy Şehir Parkı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programa, Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Gürek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bingöl’ün yöresel lezzetleri tanıtıldı
Etkinlikte Bingöl’ün mutfak kültürünü tanıtan stantlar büyük ilgi gördü. Özellikle Bingöl balı, cevizli sucuk, tarhana ve burma kadayıf ziyaretçilerin en çok beğendiği lezzetler arasında yer aldı. Ziyaretçiler, bu yöresel lezzetleri tatmanın yanı sıra stantları gezerek Bingöl’ün doğal ve kültürel zenginliklerini tanıma fırsatı buldu.

"Bugün birlik ve beraberlik ruhunu yeniden yaşadık"
Etkinlikte konuşan Başkan Mustafa Candaroğlu, Bingöl’ün ve Bingöllülerin Arnavutköy için taşıdığı özel öneme vurgu yaptı. Candaroğlu, “Bingöl ve Bingöllü kardeşlerimizin bizler için hem gönlümüzde hem de Arnavutköy’ümüzde ayrı bir yeri var. Boğazköy Mahallesi’nde büyümüş biri olarak, o mahalleyi adeta Bingöl’ün Karlıova ilçesine benzetirim. Çünkü mahalle arkadaşlarım, dostlarım arasında birçok Bingöllü vardı. Bugün, kavurma kokusuyla dolan meydanlarımızda birlik ve beraberlik ruhunu yeniden yaşadık. Sizler, Bingöl’ün hoşgörüsünü, misafirperverliğini ve gönül zenginliğini buraya taşıdınız. Allah sizlerden razı olsun, iyi ki varsınız” dedi. Candaroğlu ayrıca, Bingöl’ün Anadolu’daki dayanışma ruhuna örnek teşkil ettiğini belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Başkan Candaroğlu’ndan kokoreç ikramı
Etkinlikte Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, vatandaşlara ücretsiz kokoreç ikramında bulundu. İkram sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Candaroğlu, Bingöl’ün yöresel lezzetlerini tanıtan bu etkinliğin kültürel bağları güçlendirdiğini ifade etti. Kokoreç ikramı, etkinliğe katılanlardan büyük beğeni topladı.

“Çocukluk hatıralarımızı canlandırdı”
Nezir Alkan, “Bingöl’ün havasını, lezzetlerini ve kültürünü Arnavutköy’de yaşamak tarifsiz bir duygu. Özellikle Burma kokoreç ikramı muhteşemdi. Bu güzel organizasyon bizlere memleketimizi yeniden hatırlattı ve çocukluk hatıralarımızı canlandırdı. Arnavutköy Belediyesi’ne ve Başkanımıza bu anlamlı etkinlik için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Memleket günleri devam ediyor
Her hafta farklı bir şehrin tanıtıldığı Memleket Günleri etkinlikleri, önümüzdeki haftalarda da başka illerin kültürel ve gastronomik zenginliklerini Arnavutköy halkıyla buluşturmaya devam edecek. Arnavutköy Şehir Parkı’nda gerçekleşen etkinlikler, hemşehriler arasında kültürel bağların güçlenmesine önemli katkılar sunuyor.

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti