Meridyen Eğitim Kurumları

"AR-GE Değerlendirme ve Planlama Semineri" Balıkesir’de başladı

"AR-GE Değerlendirme ve Planlama Semineri" Balıkesir’de başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından düzenlenen "AR-GE Değerlendirme ve Planlama Semineri" Balıkesir’de başladı.
Bakanlığın Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren araştırma geliştirme (AR-GE) birimlerinde görev yapan personelin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak, birimlerin gelecek dönem çalışmaları hakkında paylaşımlarda bulunmasına imkan sunmak ve il AR-GE birimleri arasındaki iş birliğini artırmak amacıyla planlanan "AR-GE Değerlendirme ve Planlama Semineri" başladı.
Farklı üniversitelerden akademisyenlerin ve Milli Eğitim Bakanlığının uzman personelinin, eğitim görevlisi olarak yer aldığı seminere 81 il AR-GE biriminde görev yapan personel katılım sağladı.
Seminerde ele alınacak konulara yönelik yakın dönemde 81 il AR-GE biriminin dahil olacağı faaliyetler düzenlenmesi planlanıyor. Strateji Geliştirme Başkanı Ercan Türk, seminerde görev alan eğitim yöneticilerine, eğitim görevlilerine ve katılımcılara teşekkürlerini ileterek seminerin verimli ve faydalı olması dileklerini ifade etti.


Cumartesi 22.1 ° / 13.7 °
Pazar 22.5 ° / 13.8 °
Pazartesi 22.5 ° / 13.7 °
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun