Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    14053,85%0,50
  • DOLAR

    42,61% 0,06
  • EURO

    50,05% 0,41
  • GRAM ALTIN

    5780,72% -0,20
  • Ç. ALTIN

    9307,31% 0,19
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Meslek Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

YEREL YÖNETİMLER

Bursa'da 'Kadın ve Edebiyat Söyleşileri'nde Menopoz Rehberi Konuşuldu

YEREL YÖNETİMLER

Bursa, Sürdürülebilirlik Konferansı ile Türkiye'ye Öncülük Ediyor

YEREL YÖNETİMLER

Bursa'nın 'Mor Haritam' Uygulaması Ankara'da Birincilik Ödülü Kazandı

Tarih: 03.08.2024 16:02 Güncelleme: 03.08.2024 16:02
ANASİAD’dan Osmangazi’ye otopark ve kentsel dönüşüm desteği
Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANASİAD), Osmangazi Belediyesi’ne katlı akıllı otopark ve ilçede riskli bölgelerde kentsel dönüşüm projeleri konusunda destek vereceğini duyurdu. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı yönetim kurulu üyeleri ile ziyaret eden ANASİAD Başkanı Hakan Birkan, Osmangazi’nin iki önemli sorunu için proje önerilerini sundu.
Otopark sorunu için katlı akıllı otopark projesi
ANASİAD yönetim kurulu üyeleri, Hüseyin Fırat Yıldırım, Kuddusi Niğdelioğlu, Kürşat Erbay ve kurumsal iletişim danışmanı İbrahim Çoban ile birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı ziyaret eden Başkan Hakan Birkan, ilçede yaşanan otopark sorunu ve riskli bölgelerde yapılacak kentsel dönüşüm projelerinde destek olacaklarını açıkladı. Ziyarette konuşan Başkan Birkan, Osmangazi’nin 1 milyonu aşan nüfusuyla birçok ili geride bırakan önemli bir ilçe olduğunu belirtti. Bursa’nın kalbi olarak nitelendirdiği Osmangazi’de, yoğun nüfusun yanı sıra geçmişten gelen plansız kentleşmenin sancılarının yaşandığını vurgulayan Birkan, “Osmangazi’nin otopark sorununa çözüm olacak katlı akıllı otopark projemiz var. Çok küçük alanlarda tam otomasyon sistemli bu proje konusunda belediye bütçesinden kaynak çıkmadan yap-işlet-devret yöntemiyle ilçenin bu önemli sorununa çözüm sunmak isteriz” dedi.
Kentsel dönüşüm için ANASİAD desteği
Hakan Birkan, Bursa’nın en eski yerleşim yeri olan Osmangazi’de yıllarca plansız ve çarpık kentleşme yaşandığını belirterek, “Sayın Erkan Aydın, muhtemel bir depremde büyük bir felaket yaşanmaması için kentsel dönüşüm hamlesi başlatmak için harekete geçti. ANASİAD olarak kentsel dönüşüm konusunda da çok önemli projelerimiz var. Osmangazi’nin planlı bir yerleşim merkezi olması için her türlü desteğe hazırız” dedi.
ANASİAD’ın hedefleri ve iş birliği
Hakan Birkan, ANASİAD’ın farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarını bünyesinde barındıran önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayarak, Bursa’daki yerel yönetimler ve bürokrasi ile şehrin gelişmesine katkı sunacak, ekonomik açıdan kalkınması için her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirtti.
Belediye Başkanı Aydın’ın görüşleri
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ANASİAD yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu ifade etti. Bursalı saygın iş insanlarını bünyesinde barındıran ANASİAD’ın, kent ve Bursa’nın gelişmesi ve yaşadığı sorunların çözülmesi için her türlü proje ve önerisine açık olduklarını söyleyen Başkan Aydın, “Osmangazililer, bizleri Bursa ve ilçemize hizmet etmek için iş başına getirdi. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için dolu dolu projeler hazırladık. Göreve geldiğimiz ilk günden beri de hızla çalışıyoruz. İlçemizin çağdaş bir yapıya bürünmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte sivil toplum kuruluşlarının vereceği desteği çok önemsiyoruz” dedi.
Akıllı otopark ve kentsel dönüşüm projeleri
ANASİAD’ın akıllı otopark projesini önemli bulduklarını ve yaşanan otopark sorununa çözüm olabileceğini belirten Erkan Aydın, Osmangazi’nin her köşesini güvenli binalarla donatmak istediklerini de ifade etti. Bunun için planlama çalışmalarına hızla başladıklarını vurgulayan Başkan Aydın, “Beş bölgede hızlı şekilde planlamalara başladık. Bunları vakit geçirmeden tamamlayıp, riskli alanlarda insana yakışan modern ve çağdaş bir Osmangazi oluşturmak istiyoruz. Bu konuda ANASİAD’ın vereceği destek bizim için önemli. Kentsel yenileme değil, kentsel dönüşüm hedefimize ulaşmak için her türlü öneriye açığız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti