Meridyen Eğitim Kurumları

Amasya’da "Sağlık İçin Hareket Et" etkinliği

Amasya’da

Amasya’da "Sağlık İçin Hareket Et" etkinliği

Amasya Üniversitesi Sağlık Gönüllüleri Kulübü öğrencileri tarafından Doç. Dr. Nurhan Doğan Aydın akademik danışmanlığında, Taşova’ya bağlı Boraboy Gölü Tabiat Parkı’nda, "Sağlık İçin Hareket Et" temasıyla etkinlik gerçekleştirildi.
Bulaşıcı olmayan hastalıkların önlenmesinde fiziksel aktivitenin yararları konusunda toplum bilincini oluşturmak, iyi uygulamalara dikkat çekmek, sağlıklı davranışları ve yaşam tarzlarını teşvik etmek için düzenlenen etkinlik kapsamında Sağlık Gönüllüleri Kulübü öğrencileri, ortalama 7 bin adım atarak, yeme meditasyonu ve sonrasında güç, denge ve esneklik kazanmak için diyafram nefes egzersizleri ve ayakta mindful hareketler yaptılar.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Sağlık Gönüllüleri Kulüp Başkanı İzel Özdemir, “Bu benim kulüp başkanı olarak yapmış olduğum son etkinlik, mezun oluyorum. Kulüp başkanlığım süresince pek çok faydalı etkinlik yaptığımızı düşünüyorum. Bu etkinlikte de sağlıklı yaşam için hareket etmeye dikkat çekmek istedik, topluma farkındalık kazandıracak olan bu etkinliğin düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederim” dedi.


Cumartesi 28.1 ° / 21.8 °
Pazar 28.8 ° / 21.8 °
Pazartesi 30.2 ° / 21.4 °
  • BIST 100

    10680,90%1,85
  • DOLAR

    32,84% 0,15
  • EURO

    35,19% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2458,74% 0,05
  • Ç. ALTIN

    3954,72% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun