Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16639,57%1,21
  • DOLAR

    43,50% 0,06
  • EURO

    51,32% 0,06
  • GRAM ALTIN

    6852,20% 5,37
  • Ç. ALTIN

    11711,15% 2,97
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Pamukkale Belediyesi Pazar Yerlerinde Denetimleri Sıkılaştırdı

YEREL YÖNETİMLER

Bolu'da Edip Akbayram Şarkılarıyla Anıldı

YEREL YÖNETİMLER

Kartal'da Berat Kandili'nde Lokma İkramı Yapıldı

YEREL YÖNETİMLER

Kartal’da Sağlıklı Hayat Akademisi yoğun katılımla gerçekleşti

YEREL YÖNETİMLER

YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Tarih: 13.02.2023 16:44 Güncelleme: 14.02.2023 02:12
Akçaabat Belediyesi depremzedeler için seferber oldu

Akçaabat Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve Türkiye’nin 10 ilinde yıkıma neden olan depremin ardından depremzedelerin yardımına koşmaya devam ediyor. 
Akçaabat Belediyesi ekipleri deprem bölgelerinden Akçaabat’a gelen depremzedelere ihtiyaç malzemesi ve konaklama desteği sağlıyor. Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat Kaymakamlığı koordinasyonunda oluşturulan yardım merkezleri deprem bölgelerinden Akçaabat’a gelen depremzedeler için adeta yardım mağazalarına dönüştürüldü. 
Hayırseverlerin yardım merkezlerine teslim ettiği kıyafetler, kuru ve ambalajlı gıdalar, yetişkin, bebek ve çocuk ürünleri, temizlik ve hijyen malzemeleri, yakacak ve soba gönüllü görevliler tarafından türüne ve bedenine göre ayrılıyor. Akçaabat’a gelen depremzedelere ihtiyaçlarına göre hazırlanıp teslim ediliyor. 
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, tüm ülkenin kalbinin deprem bölgelerinde olduğunu belirterek depremzede yurttaşlarla gönülden güçlü bir bağ kurduklarını dile getirdi. Başkan Ekim, “Deprem, insan hayatını çok derinden etkileyen ve büyük mağduriyetlere neden olan bir hadisedir. Ülkece depremzede yurttaşlarımızın yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Elimizden gelenin çok daha fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Kurtulan her can için binlerce kez şükür ediyor; kaybettiğimiz her can için gözyaşı döküyoruz. Ülkece nefeslerimizi tuttuk; enkaz altından gelecek seslere odaklandık. Rabbim ne eylerse güzel eyler. Akçaabat olarak, belediye olarak; ekiplerimizle, hemşehrilerimizle deprem bölgesine, depremzedelerimize umut olmaya çalışıyor; gayret ediyor; devam ediyoruz. Deprem bölgelerindeki çalışmalar devam ediyor. An be an yakinen takip ediyorum. Dualarım, umutlarım, yüreğim orada; oradaki kurtarma ekiplerinin ve enkaz altındaki yurttaşlarımın yanında. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim önce kurtarma ekiplerimize kuvvet; enkaz altındaki canlara dayanma gücü versin” dedi. 
Konuşmasına şehre gelen depremzedeler için yapılması gerekenleri anlatarak devam eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, öncelikle Akçaabat’a ulaşan depremzedelerin Trabzon Valiliği’nden, Akçaabat Kaymakamlığı’ndan, Akçaabat Belediyesi’nden ya da bulundukları mahallenin muhtarlıklarından depremzede kaydı oluşturmaları gerektiğinin altını çizdi. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim konuşmasına şöyle devam etti; 
“Depremzedeler tahliye edildikleri ya da gittikleri il ve ilçelerde devletimizin tanıdığı depremzede haklarından yararlanabilmek için mutlaka depremzede kaydı yaptırmalıdırlar. Şehrimize gelen yurttaşlarımız, yardım merkezlerimize yönlendirilerek ihtiyaçlarının temini sağlanmalıdır. Yaraların sarılmaya çalışıldığı, birlik ve beraberlik örneklerinin hat safhada yaşandığı bugünlerde kıymetli Akçaabatlı hemşehrilerime hem yürekten teşekkür ediyor hem de desteklerinin azalmadan devam etmesini temenni ediyorum. Akçaabat yardım merkezlerimizde hala ilçemize gelen depremzede vatandaşlarımıza verilmek üzere kuru, konserve ve ambalajlı gıda, bakliyat, kadın-erkek-çocuk iç giyim, çocuk ve bebek ürünleri, bez- mama-süt, yorgan-battaniye-çarşaf-kışlık kıyafetler, mont- bot-çorap-kazak, temizlik ve hijyen ürünleri gibi malzemelere ihtiyaç duyulmaktadır.” 
 

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 20 15 1 4 33 49
2.FENERBAHÇE A.Ş. 20 13 0 7 28 46
3.TRABZONSPOR A.Ş. 20 12 2 6 15 42
4.GÖZTEPE A.Ş. 20 11 3 6 15 39
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 20 10 4 6 10 36
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 20 8 6 6 13 30
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 20 7 4 9 3 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 20 6 7 7 -7 25
9.KOCAELİSPOR 20 6 8 6 -5 24
10.CORENDON ALANYASPOR 20 4 6 10 -2 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 20 6 10 4 -3 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 20 4 8 8 -6 20
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 20 5 10 5 -14 20
14.TÜMOSAN KONYASPOR 20 4 9 7 -9 19
15.İKAS EYÜPSPOR 20 4 10 6 -12 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 20 3 10 7 -12 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 20 2 9 9 -25 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 20 2 15 3 -22 9
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti