Meridyen Eğitim Kurumları

Ak Parti Sarıyer'den Anadolu ziyaretleri

Ak Parti Sarıyer

Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanlığınca gelenekselleşen il dışı seyahetleri kapsamında Tokat, Giresun, Sivas, Erzincan ve ilçelerinde ziyaretlerde bulunuldu.

Geçtiğimiz sene başlanan ve bu sene Tokat, Sivas, Giresun ve Erzincan’la devam edilen Anadolu ziyaretlerinde, son Başbakan ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ve ailesi tarafından Erzincan / Refahiye’de yaptırılan Cami, Külliye ve Millet Bahçesi açılışına katılım sağlandı.

Giresun’un Çamoluk, Alucra, Şebinkarahisar ilçelerine ve köylerine yapılan ziyaretlerde, Ak Partili yerel yönetimler ve ilçe başkanlıklarının yanı sıra, o bölgelerde yaz tatilinde bulunan teşkilat mensupları  ve Sarıyerliler ziyaret edildi, şehit aileleri ile yaşamını yitirmiş olan büyüklerin kabir ziyaretlerinde bulunuldu.

Sivas’ın Suşehri, Hafik ve Zara ilçeleri ile köyleri ziyaret edilirken, Suşehri Şenliklerine katılım sağlandı.

Anadolu ziyaretlerinin ardından Sarıyer’e dönüş yapan Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun açıklamasında “Sarıyer’de evleri hane hane ziyaret eden, gönüllere birer birer dokunan teşkilat mensuplarımıza, Anadolu ziyaretlerimizde de bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. Anadolu’dan oluşturduğu vizyonla Türkiye’yi barış ve istikrarın merkezi haline getiren AK Parti’nin Sarıyerli neferleri olarak, Anadolu’daki akrabalarımıza ziyaretlerimizden, çok olumlu geri dönüşler ve hayır dualarıyla evimize, Sarıyer’imize döndük. Bu ziyaretlerin ardından bir kez daha çalışmayı, hakkın-iyinin ve güzelin hakim olması için mücadele etmeyi hedef olarak belirledik.” diye konuştu.


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Cuma 17.8 ° / 13.7 °
Cumartesi 13.8 ° / 11.8 °
Pazar 20 ° / 11.9 °
  • BIST 100

    10268,58%0,20
  • DOLAR

    32,22% -0,02
  • EURO

    34,71% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2431,57% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3877,27% -0,40
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun