Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    13984,11%-0,37
  • DOLAR

    42,59% 0,04
  • EURO

    49,90% 0,16
  • GRAM ALTIN

    5768,62% -0,41
  • Ç. ALTIN

    9292,05% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Yılbaşı biletlerine ilgi yoğun! Rekor ikramiye 800 milyon TL ile ne alınır?

GÜNDEM

Ankara Keçiören’de 'İklim Afet Risk Yönetimi' semineri

GÜNDEM

Sakarya Büyükşehir, Çorlu’yu ağırlıyor

YEREL YÖNETİMLER

Alanya'da Aşırı Yağış Sonrası Temizlik Seferberliği Başlatıldı

Tarih: 02.05.2023 19:51 Güncelleme: 02.05.2023 19:51
AK Parti Milletvekili adayı Azmi Ekinci, Sancaktepe esnafıyla bir araya geldi
AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Azmi Ekinci, seçim çalışmaları için Sancaktepe esnafına ziyaretlerde bulundu. Ekinci, “AK Parti olarak biz proje üzerine proje, müjde üzerine müjdeler açıklarken, önümüzdeki 5 yıl içerisinde seçim beyannamemizde belirtmiş olduğumuz, 6 başlık altında özetlemiş olduğumuz projelerimizi anlatırken, karşı cephenin hiçbir projesinin olmadığını görüyoruz” dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Azmi Ekinci, seçim çalışmaları dolayısıyla Sancaktepe esnafını ziyaret etti. Çelik, dükkanlara girerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Sancaktepe esnafı da seçimde desteklerini vereceklerini belirterek Ekinci’ye ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

“Bütün bu ideolojileri kendilerine makam elde etmeye yönelik oluşturulmuş bir ideoloji”
Ziyaretlerin ardından basına açıklamada bulunan Azmi Ekinci, “Anadolu Yakasında aşağı yukarı bütün ilçelerimizi dolaştık. Teveccühü son derece iyi gördüm. İnsanlar kararlarını vermişler. İnsanlar Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasında farkı çok iyi ve çok net görüyorlar. Özellikle sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında yeniden, bundan sonraki 5 yılı Cumhurbaşkanımızın tecrübelerinden faydalanacak şekilde, Türkiye’nin faydalandırılması gerektiğini düşündüklerini görüyorum. Türkiye’nin geleceğini 1 buçuk 2 senede bir Cumhurbaşkanı adayı çıkaramamış olan 7’li masa ve onun arkasındaki yedi düvele güvenerek herhangi bir şey yapmayacaklarını görüyorum. Bunu bizzat söylüyorlar da. Aynı zamanda 20, 25 gündür sahadayım, ondan öncesinde de görüyordum. AK Parti olarak biz proje üzerine proje, müjde üzerine müjdeler açıklarken, önümüzdeki 5 yıl içerisinde seçim beyannamemizde belirtmiş olduğumuz, 6 başlık altında özetlemiş olduğumuz projelerimizi anlatırken, karşı cephenin hiçbir projesinin olmadığını görüyoruz. Türkiye’nin menfaatine olacak şekilde hiçbir projesinin olmadığını görüyoruz." diye konuştu.

Ekinci, sözlerine şöyle devam etti: "İki projeleri var, onu söylemek istiyorum. Birinci projesi Türkiye’yi 21 yılda uçurumun kenarından alıp bugün sayılı ülkeler arasına getiren, Türkiye’nin mimarı olan Cumhurbaşkanımızı yıkmak, yenmek. Bunların bir projesi bu. Bu proje de onlara ait bir proje değil. Bu proje Biden ve avanelerinin projesi. İkincisi, Cumhurbaşkanımızın bugüne kadar yapmış olduğu projelerin temeline beton dökmek. Şu an Sancaktepe’deyiz. Sancaktepe’de metro inşaatı vardı, ihalesi yapılmıştı, temeli açılmıştı. Geldiler o inşaatın temeline kapatma töreni yaparak beton döktüler. Bu adamlara her şeyi tam takır rayında yürüyen bir İstanbul Büyükşehir’i teslim ettiğimiz halde şu anda İETT’lere bakın, yola dökülüyorlar. Bu adamların geçmişine baktığınızda aynı şeyler söz konusu. SGK Genel Müdürlüğü yaptığı dönemlerdeki hastanelerin fotoğraflarını hatırladığınızda bunların neler yapabileceğini vatandaşımız da görüyor, biz de biliyoruz. 3’üncü bir projeleri var, bu proje kendi şahıslarına yönelik. Her biri bir makam elde etmek istiyor. Onun için 7 tane Cumhurbaşkanı yardımcılarında her biri konuşlandı. Belki bakan sayısı artırılacak. Bütün bu ideolojileri de kendilerine makam elde etmeye yönelik oluşturulmuş bir ideoloji, yaklaşım tarzı aslında. Bunun ideolojik, felsefi bir tarafı yok.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti