Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    17168,40%0,32
  • DOLAR

    43,74% 0,22
  • EURO

    51,84% -0,19
  • GRAM ALTIN

    6986,08% 1,27
  • Ç. ALTIN

    11731,12% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Taksilere 'mali cihaz' zorunluluğu! 1 Eylül milat olacak

YEREL YÖNETİMLER

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'nin Kariyer Özgeçmişi

GÜNDEM

28 ilde araç kiralama dolandırıcılarına büyük darbe! 68 gözaltı

GÜNDEM

'Yeşil Otobüs' belgeseli Gaziantep’te ilk gösterimini yaptı

Tarih: 24.11.2022 13:15 Güncelleme: 24.11.2022 13:15
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe:
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı” öncesi basın açıklaması gerçekleştirdi. AK Parti iktidarında elde edilen kazanımları soldurmak isteyenlerin olduğunu ifade eden Kabaktepe, “Türkiye’nin kazanımlarını soldurmak isteyenlere 2023’te sandıkta cevap vereceğiz” dedi.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, bu pazar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Galatasaray NEF Stadyumu’nda gerçekleştirilecek, “İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı” öncesi bir basın açıklaması yaptı. Kabaktepe pazar günü, sandık kurulu üyeleri, yönetim kurulları ve avukatların bulunduğu 100 bin kişilik kadronun stadyumda hazır olacağını ve 2023’e olan kararlılıklarını hep birlikte haykıracaklarını söyledi. Kabaktepe, AK Parti iktidarı döneminde elde edilen kazanımları soldurmak isteyenlerin olduğunu, onlara cevabı da 2023’te sandıkta vereceklerini ifade etti.

“İstanbullu yine Tayyip Erdoğan diyor, yine AK Parti diyor”
Konuşmasına 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak başlayan Osman Nuri Kabaktepe, “İstanbul’umuzda ‘Sokak Tamam’ diyerek, ‘Yüz yüze, gönül gönüle’ diye bir program başlatmıştık. Üç aylık program neticesinde İstanbul’da hem sokaklarda hem hanelerimiz, hem STK’larımız, hem iş yerlerimize yaptığımız ziyaretlerde gördük ki, İstanbullu yine Tayyip Erdoğan diyor, yine AK Parti diyor. Cumhurbaşkanımıza olan güvenin daha da arttığını ve yükseldiğini müşahede ettik. ‘2023 yolunda biriz” kampanyamızı başlatmış olduk. Bu kampanyamızda Türkiye’nin vizyonunu, Türkiye’nin yüzyılını, Türkiye’nin yükselişini daha da destekleyerek, halkımızla ve İstanbullu hemşehrilerimizle beraber en önemli katkıyı yapacağımızı düşünüyoruz. Bu ikinci dönem kampanyamızda, 32 bin sandıkta görev alan 100 bini aşkın sandık görevlimizle 4 buçuk milyon aileye selam veren hazır olan teşkilatımızla, mahalle yönetimlerimizle hazırız. 100 bin sandık görevlimizle, 27 Kasım’da bu stadyumda bir araya geleceğiz. İstanbul’un sözünü, 2023’e olan kararlılığını buradan hep beraber haykıracağız. İstanbul’un Türkiye’nin olması için bugüne kadar gösterdiği tavrı, Türkiye’nin solmasını isteyen bazı çevrelere karşı duruşunu ve 2023’te de sandıkta da yine yeniden, Türkiye yüzyılında, Türkiye’nin olması için gösterdiği sabrı ve gayreti demokrasi zaferi olarak sandıktan çıkarak Cumhurbaşkanımızın yine yeniden Türkiye’nin başkanı olacağının iradesini, sesini ve işaret fişeğini 27 Kasım’da buradan hep beraber vereceğimize inanıyorum” dedi.

“Türkiye’nin kazanımlarını soldurmak isteyenlere 2023’te sandıkta cevap vereceğiz”
Geçmişte olduğu gibi, günümüzde de Türkiye’nin ilerlemesini istemeyen güçlerin olduğunu, onlara cevabı sandıkta vereceklerini ifade eden Kabaktepe, “20 yıllık AK Parti icraatlarını, halihazırda şu an içinden geçtiğimiz süreçteki hükümetimizin yaptıkları ve Türkiye yüzyılı projeksiyonuyla da geleceğe dair söylediklerinin tamamını İstanbul’daki hemşehrilerimizle paylaşmaya çalışacağız. Oluşturulan algı balonlarına ağıt yakıp onların arkasında durmayacağız. Oluşturulan yalan spekülasyonlara ve manipülasyonların arkasına takılıp onların ispatı derdine de düşmeyeceğiz. Biz 20 yıldır yaptıklarımızı, yapageldiklerimizi ve ileriye dönük yapacaklarımızın yani doğrunun inşasının bugüne kadar peşinde olup, bundan sonra da inşasının peşinde durmaya devam edeceğiz. Bir işin solması için önce olması lazım. Biz devrim arabasının soldurulduğuna inanıyoruz. Biz Nuri Paşa’nın fabrikasının soldurulduğuna inanıyoruz. Biz Nuri Demirağ’ın uçak fabrikasının uçağının soldurulduğuna inanıyoruz. Biz Vecihi Hürkuş’un uçağının soldurulduğuna inanıyoruz. Biz roket fabrikalarımızın soldurulduğuna inanıyoruz. Sanayinin diğer alanlarında da birçok hizmetimizin soldurulduğuna inanıyoruz. Oldukları için solduruldular. Dolayısıyla artık diyoruz ki biz Türkiye’nin şu an geldiği noktada sağlıkta, eğitimde, ulaştırmada, savunma sanayi, uzay teknolojisinde geldiği noktada olmuş olanların soldurulmasını isteyen zihniyetlere karşı irademizi sapasağlam tutacağız ve yerine koyacağız diyoruz. 2023’te bu kazanımlarımızı soldurmak isteyen yerel ve küresel işbirlikçilerine sandığın içerisinde en güzel dersi vererek iradesini sapasağlam tutarak, solduramayacaklarını ve olmaya devam edeceğimizi göstereceğiz” diye konuştu.

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti