Meridyen Eğitim Kurumları

AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı Yenişehir’de yapıldı

AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı Yenişehir’de yapıldı

AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı Yenişehir’de yapıldı

AK Parti Yenişehir İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Davut Gürkan, "Teşkilatlar olmadan siyaset olmaz. Bugüne kadar teşkilatlarımızda hizmet eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
Yenişehir’de düzenlenen İlçe Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mehmet İleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, "Teşkilatlar olmadan siyaset olmaz. Bugüne kadar partimiz içerisinde her kademede görev yapan dava arkadaşlarımıza teşekkür bir borç biliyoruz. Dün onlar gece gündüz demeden partimiz için çalışıyorlardı. Bugün ise bizler aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bu yıl içerisinde ilçe kongrelerimizi tamamlayıp yıl sonuna doğru il kongremizi yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.
Genişletilmiş İlçe Divan Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mehmet İleri, "Akif’inde dediği gibi Allah’a dayan, sa’ye sarıl, hikmete râm ol. Yol varsa budur, bilmiyorum başka çıkar yol. Bizler AK teşkilatlar olarak yolumuzdan dönmeyecek, bu millet için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
İki bölümden oluşan İlçe Danışma Meclisinin 1’inci bölümü konuşmalara ayrılırken, 2’nci bölüm basına kapalı olarak teşkilatlar ile gerçekleştirildi.


Çarşamba 33.5 ° / 25.1 °
Perşembe 34.5 ° / 25 °
Cuma 31.1 ° / 25.2 °
  • BIST 100

    11117,75%0,48
  • DOLAR

    33,09% 0,31
  • EURO

    36,05% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2599,65% 1,18
  • Ç. ALTIN

    4161,51% 1,42
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun