Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16834,12%0,95
  • DOLAR

    43,82% 0,16
  • EURO

    51,69% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7182,08% 2,07
  • Ç. ALTIN

    11729,31% 0,51
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Siber Suçlara Yönelik Operasyonlarda 324 Şüpheli Yakalandı

YEREL YÖNETİMLER

Türk Polis Teşkilatı'ndan 10 Kasım Mesajı: 'Dalgalandığın Yerde Ne Korku Ne Keder'

YEREL YÖNETİMLER

Karatay Protokolü ve Muhtarlar İftarda Buluştu

YEREL YÖNETİMLER

Muş'ta İlkokul Öğrencilerine Trafik ve Güvenlik Eğitimi Verildi

Tarih: 25.03.2022 12:49 Güncelleme: 25.03.2022 12:49
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: “Türkiye yaptırımlara rağmen Rusya ile konuşabilen tek ülkedir

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Türkiye Rusya’nın yaptırdığı yaptırımları uygulamamasına rağmen Rusya ile konuşabilen tek ülkedir. Bizim etrafımızda ki her savaş, küresel savaş çıkarma gücü taşıyor. Türkiye barış için kendisini ortaya koymuştur” dedi.
Kapalıçarşı esnafı ile bir araya gelen AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş gündemde dair konuları değerlendirdi. Rusya-Ukrayna savaşının dünyayı olumsuz etkilediğini belirten Numan Kurtulmuş, “Önümüzde ki dönemde dünyada üç önemli krizler olacak. Bunlar su, enerji ve gıda krizi. Savaşın getirdiği krizi görüyorsunuz başladığından bu yana enerji fiyatları tavan yapmış durumda. Bu 3 alana dördüncüsü eklendi buda siber güvenliktir. Bu bölgede Türkiye’nin güçlü olmaktan başka alternatifi yoktur. Birleşmiş Milletler güvensizlik konseyi” haline gelmiştir. Birleşmiş Milletlerin bu yapısıyla barış çıkmaz. 200’e yakın ülke savaşa karşı çıktı. Bir kıymeti olmadı. Onun için Türkiye olarak dünyada yeni hakkaniyetli bir sistemin kurulduğuna şahit olacak” dedi.
Kapalıçarşı’da gerçekleşen kahvaltıya AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, İTO Kuyumculuk Komitesi Başkan Yardımcısı Ercan Özboyacı katıldı.
“Türkiye yaptırımlara rağmen Rusya ile konuşabilen tek ülkedir”
Büyük güçlerin küresel çıkarlarını güçlendirmek ellerine silah verdikleri terör örgütleriyle bölgeleri tekrardan tanzim etmeye başladıklarını ifade eden Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Ateşe elini sokmayanlar ellerin silah tutturdukları istihbarat, siyasi, asgari lojistik destek verdikleri güçlerle bölge ülkelerin siyasi haritalarını değiştirme kararı içinde oldular. Önümüzdeki dönemde dünyada üç önemli krizler olacak. Bunlar su, enerji ve gıda krizi. Savaşın getirdiği krizi görüyorsunuz başladığından bu yana enerji fiyatları tavan yapmış durumda. Bu 3 alana dördüncüsü eklendi buda siber güvenliktir. Bu bölgede Türkiye’nin güçlü olmaktan başka alternatifi yoktur. Bizim elimizde yüzümüzde kendi eksenimizdir. Türkiye’yi her alanda güçlü ülke halinde getirmeliyiz. Türkiye Rusya’nın yaptırdığı yaptırımları uygulamamasına rağmen Rusya ile konuşabilen tek ülkedir. Bu büyük bir güçtür. Bizim etrafımızda ki her savaş, küresel savaş çıkarma gücü taşıyor. Barış için Türkiye kendisini ortaya koymuştur" diye konuştu.
“Birleşmiş Milletlerin bu yapısıyla barış çıkmaz”
Dünyada 8 milyar insanın olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, “Bu insanların geleceği 5 tane ülkenin arasında. Dünya adaletsizlik söz konusu. Birleşmiş Milletler güvenlik konseyi artık “Birleşmiş Milletler güvensizlik konseyi” haline gelmiştir. Birleşmiş Milletlerin bu yapısıyla barış çıkmaz. 200’e yakın ülke savaşa karşı çıktı. Bir kıymeti olmadı. Onun için Türkiye olarak dünyada yeni hakkaniyetli bir sistemin kurulduğuna şahit olacak. Böylesi sistem taşınamaz bir sistemdir. Ne göç meselesini ne de açlık meselesini çözebilen ve gelecekte olan gıda krizini çözebilecek bir samimiyetleri yok. Yeniden güçlü büyük Türkiye tüm insanlık hayrına olacak çalışmayı ortaya koyacaktır” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Türkiye Rusya'nın yaptırdığı yaptırımları uygulamamasına rağmen Rusya ile konuşabilen tek ülkedir. Bizim etrafımızda ki her savaş, küresel savaş çıkarma gücü taşıyor. Türkiye barış için kendisini ortaya koymuştur” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Sinan Küçük
Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 23 17 2 4 38 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 23 14 3 6 18 48
4.GÖZTEPE A.Ş. 22 11 3 8 15 41
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 22 11 4 7 11 40
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 23 10 7 6 14 36
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 22 7 6 9 -2 30
8.KOCAELİSPOR 23 8 9 6 -3 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 23 7 9 7 -10 28
10.CORENDON ALANYASPOR 23 5 7 11 -2 26
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 23 5 9 9 -7 24
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 23 6 12 5 -6 23
13.TÜMOSAN KONYASPOR 23 5 10 8 -8 23
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 23 6 12 5 -14 23
15.İKAS EYÜPSPOR 23 5 12 6 -16 21
16.KASIMPAŞA A.Ş. 22 4 11 7 -12 19
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 23 3 10 10 -25 19
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 22 3 16 3 -22 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti