Meridyen Eğitim Kurumları

Afet Bölgesine yardım

Afet Bölgesine yardım

Yaptığı hayır çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Haydisendegelsarıyer Kızılelma Derneği afet bölgelerine yardımlar göndermeye devam ediyor.

Batı Karadeniz bölgesinde meydana gel sel felaketi nedeniyle zor günler geçiren bölge halkına ülkenin dört bir yanından yardımlar gönderilirken yaptığı hayır çalışmalarıyla kısa sürede adından söz ettiren Haydisendegelsarıyer Kızılelma Derneği Başkanı Koray Buz simashabere yaptığı açıklama ile afetlerde hayatını kaybedenlere rahmet dilerken, bölgeden talep edilen ihtiyaç malzemelerini temin ederek bir araba gönderdiklerini gönderilecek ikinci araba için hazırlıklarının devam ettiğini söyleyen Buz,  bölgeden talep edilen konserve, paketli gıda, su ve içecek, bebek bezi, mama, devam sütü, kıyafet, battaniye, pike, hijyenik ped, hasta bezi, kişisel temizlik ürünleri, el feneri, kafa lambası, pil, poverbank, yağmurluk ve çizmeye ihtiyaç var diyerek hayırseverleri yardımda bulunmaya davet etti.


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Haydisendegelsarıyer Kızılelma Derneği Hayır sever vatandaşların desteği ile afet bölgesinden talep edilen malzemeleri temin ederek afet bölgesine gönderiyor. Dernek Başkanı Koray Buz hayırseverleri yardım kampanyasına davet ediyor
Cuma 23 ° / 13.4 °
Cumartesi 22.1 ° / 13.7 °
Pazar 22.5 ° / 13.8 °
  • BIST 100

    10448,45%1,25
  • DOLAR

    32,23% 0,02
  • EURO

    35,05% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2472,23% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun