Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
ASAYİŞ

Eyüpsultan’da bir dilencinin üzerinden 882 dolar çıktı

SPOR

Salomon Cappadocia Ultra Trail’de global büyüme

ASAYİŞ

Beykoz’da fren yerine gaza basan sürücü pazar alanına daldı: 2 yaralı

GÜNDEM

Beyoğlu’ndaki "Kadın El Emeği Pazarı" kaldırıldı

Ada Pazar Güneşler Yerleşkesi’ne coşkulu açılış

Ada Pazar Güneşler Yerleşkesi’ne coşkulu açılış

Ada Pazar Güneşler Yerleşkesi’ne coşkulu açılış

Adapazarı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ada Pazar Güneşler Yerleşkesi, düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.
Güneşler Bölgesi’nin sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sunacak olan bu modern tesisin açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, Adapazarı Kaymakamı Oktay Kaya, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, teşkilatlar, Belediye Başkanları, Ticaret Borsası Başkanı, İl Müftüsü, İl ve İlçe Müdürleri, Oda Başkanları, STK Temsilcileri, hemşehri dernek başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, şehit aileleri, gaziler, mahalle sakinleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesisin Güneşler Bölgesi için büyük bir kazanç olduğunu belirtti. Işıksu, “Ada Pazar Güneşler Yerleşkesi, Güneşler Bölgemizdeki hemşehrilerimizin sosyal, kültürel ve günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak şekilde tasarlandı. Bu yerleşkede; Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu, Etkinlik Salonu ve Bebek Bakım Odası gibi alanlarla Güneşler Bölgemizin yeni buluşma noktası olacak modern bir kompleksi hizmete sunduk” dedi.

Birlikte Adapazarı’mız için daha iyiye
Işıksu, konuşmasında genel vizyonu da vurgulayarak, "Bizler her zaman, ‘Adapazarı için ne yapabiliriz?’ sorusuyla yola çıktık. Bu doğrultuda, kıymetli hemşehrilerimizin yaşam kalitesini daha da artırmak, Adapazarı’mızın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Adapazarı Belediyesi olarak, sosyal hayatı zenginleştiren, şehir hayatına değer katan eserleri hayata geçirmek için milletimizin ihtiyaçlarını ön planda tutarak projeler geliştirdik ve hamdolsun önemli açılışlar gerçekleştirdik. Bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve destek veren kıymetli esnafımıza, oda başkanlarımıza ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Tabii tüm bu çalışmaları tek başımıza yapmıyoruz. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz’un, Valimizin, Milletvekillerimizin, Büyükşehir Belediye Başkanımızın, teşkilatlarımızın destekleriyle ve ekibimizin gayretiyle çalışmalarımız bereketleniyor, şükranlarımı sunuyorum. Birlikte çalışmaya, şehrimiz için daha iyisini yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Vali Karadeniz’den Başkan Işıksu’ya teşekkür
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Son bir ay içerisinde Adapazarı Belediyemizin üçüncü açılışında birlikteyiz. Açılışını yaptığımız tesislerin her biri birbirinden önemli tesisler. Biz hepimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek noktasında bir ekip ruhuyla çalışıyoruz. Bu ekip ruhu da güzel neticelere vesile oluyor. Mutlu Başkanımıza göstermiş olduğu bu gayret için özellikle teşekkür ediyorum. Pazar yerlerimizin açık Pazar yerlerinden kapalı Pazar yerlerine dönüşümü hakikaten çok önemli ve çok güzel. Ayrıca bu güzel salon da Güneşler bölgemize önemli katkılar sunacak. Kapalı Pazar Yeri ve muhteşem salonu, sosyal donatı alanlarını içeren Ada Pazar Güneşler Yerleşkemizin Adapazarı’mıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Hizmete açıldı
Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, Ada Pazar Güneşler Yerleşkesi ve Kapalı Pazar Yeri için Başkan Işıksu’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti. İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın açılış duasıyla kurdele kesilerek Ada Pazar Güneşler Yerleşkesi resmen hizmete açıldı.


Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ebru Kılıç Beauty

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 4 3 0 1 9 10
2.Galatasaray 3 3 0 0 6 9
3.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
4.Eyüpspor 4 2 0 2 4 8
5.İstanbul Başakşehir 3 2 0 1 5 7
6.Göztepe 4 1 0 3 2 6
7.Samsunspor 3 2 1 0 2 6
8.Kasımpaşa 4 1 1 2 0 5
9.Konyaspor 4 1 2 1 -2 4
10.Sivasspor 4 1 2 1 -2 4
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 4 1 2 1 -5 4
13.Gazişehir Gaziantep 2 1 1 0 0 3
14.Bodrum FK 4 1 3 0 -4 3
15.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
16.Alanyaspor 4 0 2 2 -5 2
17.Kayserispor 2 0 1 1 -1 1
18.Hatayspor 4 0 3 1 -5 1
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti