Meridyen Eğitim Kurumları

Açık havada sinama keyfi

Açık havada sinama keyfi

Sarıyer Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Açık Havada Çocuk İçin Sinema Gösterimleri” Uskumruköy’de “Elemental” adlı filmin gösterimi ile başladı.

 29 Ağustos’a kadar sürecek olan etkinlik kapsamında 5 farklı çocuk oyunu 10 mahallede izleyicileriyle buluşacak.

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, yaz tatilinde çocukları unutmadı. Sarıyer’de çocuk komşularının yaz tatilini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Sarıyer Belediyesi, bu kez Açıkhavada Çocuklara Sinema Gösterilerini hayata geçirdi. Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşen açık havada sinema günleri çocuk film gösterimleri Uskumruköy’de başladı. 20.30’da başlayan ücretsiz film gösterimi için yaklaşık bir saat öncesinde alana gelen çocuklara ücretsiz mısır, gazoz ve meyve suyu ikramı yapıldı. Mısırlarını alan çocuklar açık havada sinema keyfini doyasıya yaşadı. Ateş, su, toprak ve hava halklarının birlikte yaşadığı Element şehrinde geçen “Elemental” filmini izleyen çocuklar doyasıya eğlendi. 
BİZ ÇOCUKLAR ÇOK EĞLENİYORUZ
Açık havada sinema keyfi yaşamaya gelen Sena Nur Turan, “ Buraya sinema filmi izlemeye geldik. Filmin ismi Elemental. Çok güzel bir film olduğunu düşünüyorum. Böyle etkinliklerin yapılması çok hoşuma gidiyor çünkü mahallede böyle etkinlikler yapınca çocukları da eğlendirmiş oluyorsunuz” dedi. Bir başka sinemasever Beşir Körkem ise “Bu filmi daha önce hiç izlememiştim. Ben film izlemeyi çok severim. O yüzden merak edip geldim” diye konuştu. Film izlemeyi çok sevdiğini söyleyen Eylül Ada Dumlu, “ Buraya film izlemeye geldim. Bu etkinliklerin her zaman yapılmasını istiyorum. Biz çocuklar çok eğleniyoruz. Heyecanla filmi bekliyorum. Bizlere bu imkanı tanıyar Sarıyer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Oktay Aksu’ya teşekkür ediyorum” dedi.
5 FİLM 10 MAHALLE
Program kapsamında; Elemental, Hadi Gidelim, Troller Dünya Turu, Otel Transilvanya 3, Mucizeler Parkı filmleri 10 faklı mahallede çocuklarla buluşacak. 29 Ağustos’a kadar sürecek gösterimler; Zekeriyaköy, Demirciköy, Gümüşdere, Rumeli Kavağı, FSM, Ferahevler, Çayırbaşı, Kazım Karabekir Paşa ve Ayazağa mahallelerinde yapılacak. 
 


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Perşembe 31.4 ° / 24.4 °
Cuma 30 ° / 23.2 °
Cumartesi 29.7 ° / 24.4 °
  • BIST 100

    9874,49%-0,46
  • DOLAR

    33,55% 0,05
  • EURO

    37,01% 0,32
  • GRAM ALTIN

    2660,97% 0,13
  • Ç. ALTIN

    4310,71% 0,15
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun