Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5741,55% -0,07
  • Ç. ALTIN

    9281,35% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Babıâli'nin Hafızası Galeri Cennet'te Sergileniyor

YEREL YÖNETİMLER

Sakarya Büyükşehir Basketbol, Kütahya'da Zorlu Mücadeleyi Kazandı

YEREL YÖNETİMLER

Mersin'de Kadınlar İçin Kapsamlı Eğitim Programı Düzenlendi

YEREL YÖNETİMLER

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yılın Son Meclis Toplantısını Gerçekleştirecek

Tarih: 23.04.2023 09:43 Güncelleme: 23.04.2023 13:22
15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu Başkanı Bulut, “Biz millet olarak 14 Mayıs’ta cevabımızı vereceğiz”

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu’nda bayramlaşma programında konuşan Başkan Erol Bulut “Bu seçim Tayyip Erdoğan’la Kılıçdaroğlu arasında bir seçim değil. Bu seçim emperyalistlerle milliler arasında bir seçim" dedi. 

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu’nda bayram nedeniyle İstanbul’da yaşayan şehit ve gaziler dernek binasında bir araya geldi. Programa katılan vatandaşlara ise çeşitli ikramlar yapıldı. Öte yandan bayramlaşma programına katılan 6 kişi ve 2 basın mensubu yapılan çekiliş çerçevesinde umreye gönderilecek. Programda basın açıklaması yapan 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu Başkanı Erol Bulut, iktidarın yapmış olduğu çalışmalardan bahsetti. Başkan Bulut, altılı masanın darbe ve terör siyaseti istediğini dile getirdi. 

“Cumhur İttifakı şehitlerimizin kanını yerde bırakmadı” 
15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu Başkanı Erol Bulut “Ülkemizde 2016’dan sonra yaşanan olaylara baktığımızda gelişmeler olduğunu gördük. Özellikle bu FETÖ teröristlerinden ordumuz ve polisimizin içindeki bürokrasinin içindeki hainler atıldıkça daha da gürleştiğimizi gördük. 2017’de Suriye’ye Rusya ve Amerika’ya rağmen çok güçlü bir harekette bulunduk. El-Bab ve Afrin’de ki Barış Pınarı ve Zeytin Dalı Harekatı’ndan zaferle çıktık. Sonra 2017’de Berat Albayrak doğal gaz aramaya başladı. 2020’de ise doğalgaz bulundu. Dün de Cumhurbaşkanımız ilk özgürlük ateşini yaktı. Togg’ları ve SİHA gemilerini yaptı. Yapılamaz denilen işleri yaptı. Hayal denilen işleri başardı. Biz Cumhur İttifakı’nı destekliyoruz. Çünkü biz vatanın bekasını seviyoruz. Çünkü Cumhur İttifakı şehitlerimizin kanını yerde bırakmadı. Ali Babacan SİHA’yı İHA’yı indirin diyor çünkü PKK’lılara dokunuyor. Biz Cumhur İttifakı’nın yanında duracağız. Darbe ve terör siyasetini PKK başta olmak üzere altılı masa istiyor. Yani bir şekilde size hesap soracağız diyorlar. İktidar olsalar teröristleri ve FETÖ’cüleri çıkaracaklar biz gazileri şehitleri içeri atacaklar. Bu seçim Tayyip Erdoğan’la Kılıçdaroğlu arasında bir seçim değil. Bu seçim emperyalistlerle milliler arasında bir seçim. Adamlar diyorlar ki sizi Suriye’ye Irak’a çevireceğiz. Olmazsa sizi en azından Ukrayna’ya çevireceğiz diyorlar. Size destek vermeyiz diyorlar. Biz millet olarak bunlar 14 Mayıs’ta cevabımızı vereceğiz. Necip milletim gaflete düşmesin diye şehitlerimizin ve gazilerimizin hatırına bir kez daha aklımızı başımıza alalım, ufak tefek şeylere kanmayalım, hayallere kanmayalım bunların bütün sözleri hayal. Bu millet basiretli ve ferasetli bir millet herkes aklını başına alsın. Yüzde 32 ile gelen SHP’yi HDP verdiği destekten dolayı yüzde 2 ile göndermiş irfan sahibi Anadolu milletine sahibiz” dedi. 

“Cumhurbaşkanımızın yeniden en yüksek oyla seçileceğine inanıyoruz” 
AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Recep Şencan ise “Türkiye bir seçime gidiyor ama bu seçimde ne hikmetse PKK ve emperyalist güçler müdahil olmaya çalışıyor. Bizim milletimizin ferasetine her zaman güveniyoruz. Milletimiz kimin bu vatana hizmet etmek istediğini, kimin bu bayrağı dimdik yukarıda tutmak istediğini kimin bu vatanı böldürmemek için mücadele ettiğini çok iyi görüyor. Kimin de gerek etnik, gerekse mezhebi suni tartışmalarla vatanı böldürmek için çaba sarf ettiğini, bu uğurda emperyalistlerle işbirlikçiliği içerisinde bulunduğunu çok iyi biliyor. Biz 14 Mayıs akşamı milletimizin desteğiyle beraber Cumhurbaşkanımızın yeniden en yüksek oyla seçileceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu. 
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti