- İMSAK 05:25
- GÜNEŞ 06:51
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 19:29
- YATSI 20:49
-
BIST 100
15945,77%-1,11
-
DOLAR
44,36% 0,05
-
EURO
51,34% 0,06
-
GRAM ALTIN
6349,03% -1,15
-
Ç. ALTIN
10592,95% -3,28
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Ataşehir Belediyesi 14. Çevre Festivali, 10 Haziran’da başlıyor. “Kentte Yeşil Geleceğimiz” temasıyla yola çıkarak hazırlanan ve iki gün boyunca Amfili Park’ta sürecek olan festivalde, atölyeden söyleşiye, konserden spor aktivitelerine kadar pek çok etkinlik düzenlenecek.
Ataşehir Belediyesi, sadeliği hayatın tüm alanlarına yaymayı ve dünyanın daha yaşanabilir olması için "Sıfır Atık" farkındalığı oluşturmayı hedefleyerek zengin içerikli bir festival programını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Festivalde doğaya emek veren sivil toplum kuruluşları, dernek, topluluklar, çevre aktivistleri ve gençler stantları ile yer alacak. 7’den 70’e her yaştan katılımcıya açık olan festivalde; atölyeler, söyleşiler, doğa çalışmaları ve konser gibi birçok etkinlik düzenlenecek.
İklim krizi tüm dünyada gündem oluşturmaya devam ederken, ülkemizde meydana gelen doğal afetler, çevre politikalarının geliştirilmesi yönünde ihtiyaçların önemini ortaya çıkarıyor. Bu yıl Dünya Çevre Günü’nün odağı plastik olarak belirlendi ve #beatplasticpollution sloganı ile tüm dünyada etki oluşturmayı hedefliyor. Bu konuda farkındalığı artırmak için adım atmayı sürdüren Ataşehir Belediyesi 14. Çevre Festivali’ni “Kentte Yeşil Geleceğimiz” temasıyla 10 - 11 Haziran tarihlerinde Ataşehir Amfili Park’ta gerçekleştirecek.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















