Meridyen Eğitim Kurumları

Cemil Özbalta


UKRAYNA BATAKLIĞI

Nato ve Avrupa birliği  ile Amerika, Rusyayı kışkırtmak kaydıyla UKRAYNA‘yı da pohpohlayarak inanılmaz bir oyun içine  sokmuştur. Burada masum halk ezilmiştir.


UKRAYNA devlet başkanı yaptığı bütün açıklamalarda bir tane bomba atmadan karşıt atak yapmadan bu savaşı kazanacağız diyor.

Savaş kazanmak sadece söylemle olan bir şey değildir aynı zamanda eylemi da gerektirir burada adı konmamış bir kurgu mevcuttur.

Rusya’yı kışkırtarak UKRAYNA giren rus ordusu muhtemeldir ki ne yaptığını biliyordur.

Her ne kadar dışardan Rus ordusu UKRAYNA bataklığına çekiliyor dense de bana göre Rusya attığı adımlardan yaptığı eylemlerden kendisine oynanan oyunu görmüş ve restinize rest çekiyorum demiştir.

Amerikan başkanının yaptığı açıklamada Rusya ile savaşmayacağız demesine rağmen UKRAYNA‘nın böyle bir bataklığa ve yalnız bırakılması boşuna değildir.

Gecen hafta nato Genel Sekreteri‘nin açıklamaları da UKRAYNA halkı için endişe vericidir nato ne havada ne de karadan UKRAYNA girmeyeceğini Rusya ile savaşmayacağını beyan etmiştir.

Bu ne büyük bir kalleşliktir bu ne bir büyük alçaklıktır.

Orada öldürülen ve sürgüne giden masum halkın ne suçu var. Ukrayna devlet başkanı ekranlara çıkıp hiçbir şey olmamış gibi biz bu savaş kazanacağız demesi dışında bir beyanda bulunmaması farklı bir hezeyandır.

Enteresandır nato birliği İtalya’da bilgi alışverişinde bulunurken Fransız genelkurmay başkanının şimdiye kadar Türkiye’nin karşısına hatta NATO’dan çıkarılmasını isterken bugün yaptığı bir açıklama şaşırtmıştır. Türkiye nato için önem Bir müttefiktir diyor Türkiye siz bir NATO düşünülemez diyor, bütün bunlardan anlaşılmaktadır ki bilinmeyen bu savaş daha devam edecektir.

Bu süreçte de Türkiye’ye ihtiyaçları olduğunu muhtemelen Türkiye’den talepleri olacak. Şimdi olaya şöyle bakmakla fayda vardır. Rusya bütün bu ambargolara rağmen hiçbir şey olmamış gibi savaşa devam etmekten çekinmemektedir.

Dünya Siyonist sermayesi in oyunu bitmez dedim.

 Üç yüze yakın büyük Rus  firması Çin bankalarıyla anlaşarak Çin üzerinden havale yapmak Sweet anlaşması yaparak ekonomisini ve dinamiklerini dik tutmaktadır.

Amerika’dan Çin’e kaymak isteyen Yahudi sermayesi bu savaşın başlatmış olabilir yani Çin’e ekonomik açıdan güvenli bir liman olarak gösterip bir çok ülkenin Çin bankaları üzerinden ticarete zorluyor olabilir.

Siyonist Yahudilerin bu oyunu bitmez şeytanla işbirliği devam eder.

Öbür taraftan İngiltere’nin Letonya‘ya binlerce savaş aracı göndermesi de bu oyunun nereye kadar devam edeceğinin kestirilememektedir. Yani diyorlar ki bizim bir hedefimiz var bu hedefimize varıncaya kadar Rusya’yla uğraşacağız hedefimiz gerçekleşince de kuzeydeki Yeni yapılanmayı bitireceğiz.

Bu arada Orta Doğu bataklığını da unutmamak lazım İsrail büyük İsrail projesi rafa kalkmamıştır.

Kuzeyde bu oluşumlar olurken güneyde olup bitenden kimsenin haberi yoktur. Unutmayalım ki Almanya’yı ikinci Dünya Savaşı’na sokup Hitler’i finanse eden Yahudi sermayesiydi ne zaman ki İsrail devletini kurdular, savaşı sona erdirdiler.

Milyonlarca insan katledildi, onlarca ülke kutuplara ayrışıldı, Nato ve Varşova diye   iki kutuplu bir dünya oluşturuldu.

 Önümüzdeki zamanlarda böyle bir Parktım oluşması muhtemeldir. Ülkemizin her tarafı Amerikan üsleri ile çevrilmişken bizlerin rahat olması asla mümkün değildir.

Belki bu bir senaryo olacaktır ancak buradaki esas hedef Türkiye olabilir. Türkiye her ne şartla olursa olsun asla taraf olmaması lazım Türkiye bütün bu oyunları bozan ve oyun kurucularının oyununu bozan olması lazım.

UKRAYNA Rus Savaşı başlamadan önce Amerika ve batı vatandaşlarına UKRAYNA’yı terk etmelerini söylemiş ve bütün vatandaşları orayı terk etmiştir. Amerika vatandaşlarına ülkeyi terk edin dediğinde bilinki o ülkede mutlak suretle bir şey patlak verecektir.

Artık bunun bütün dünya ülkeleri tarafından bilinmesi gerekir o ülke ona göre tedbir alması lazım. Türkiye bu savaştan ekonomik ve siyasi açıdan çok karlı çıkabilir her savaşın çevresindeki ülkelere bir bedeli vardır.

Ancak güçlü siyasi iktidarları sayesinde ilk önce zarar gibi gözüken bu fırsatlalar ülke menfaatlerine dönebilir.

Oyun kurucular tarafından Türkiye üzerinden oynanan oyunlar güçlü iktidarlar tarafından bertaraf edilmiş nihayetinde Türkiyeye karşı ekonomik bir savaş başlatılmış bu savaşı Türkiye kazanmıştır. Halk bankası oyunları bazı bürokratların mal varlığına el koyma gibi hiç yoktan yaratılan krizleri atlatan Türkiye bugün kuzeyimizde oynanan bu oyunu da görmekte ve bunu ülkemizin lehine fırsata çevirecektir.

Savaşlardan fırsat yaratmak Türkiye’nin yaptığı bir hareket değildir ancak kader diyelim bizim üzerimizden oynanan oyunların bizim lehimize sonuçlandığını son on yılda görmekteyiz.

Elbetteki Allah ayetinde buyurduğu gibi “oyun bozucuların ve oyun kurucuların en büyüğü benim” diyor. Bu oyunda kurucuların başına yıkılacak Türkiye gibi hak yolunda ve halk yolunda giden ülkelerin lehine dönecektir.

UKRAYNADA havalanan Bayraktarların şu anda tam olarak ne yaptığını bilemiyoruz ancak onların oradaki varlığı bile dünyadaki diğer gelişmiş veya gelişmekte olan ülkelerin dikkatinden kaçmamaktadır Bayraktar insansız hava araçlarının Libya’da, Suriye’de, Karabağ‘da gösterdiği başarılar sadece bayraktarların değil alttan desteklenen firmaların,  geliştirdiğimiz radarların sinyal kesicilerinin destekleri ile başarıya ulaşmıştır yani komplike bir Savaş arac gereci ve tekniği ile başarılımıştır.

Belliki UKRAYNA'da bizim yeni geliştirdiğimiz birçok alet ve edevatın olmaması Rusların bu kadar ilerlemesine sebep olmuştur.

 Rusların verdiği zayiatlara baktığımızda bayraktarların tek başında oradaki başarısını perçinlemektedir.

Önümüzdeki zamanlarda akıncıların devreye girmesi ile yeni savaş uçağımızın denizlere Açılmasıyla farklı bir dünya oluşacaktır savaş Teknolojileri artık Türkiye’nin rota ve istikametinde devam edecektir.

Gelecekteki iki üç yıl içinde dünya Türkiye’nin ürettikleri ve savaş alanındaki araç gereçlerinden bahsederken Türkiye nasıl durduracağız diye bir mücadelenin içine girecektir.

Göreceksiniz ki Türkiye farklı bir dünyanın farklı bir dünya düzeninin başrol oyuncusu olacaktır.

Bugün İsrail devlet başkanı dört elle Türkiye’ye sarılırken, Ukrayna ve Rusya da Türkiyeye sayesinde felah bulacaktır..

Dünya siyonist sermaye birliği oyunu yarın Antalya’da son bulursa şaşırmayın.

Amerika ve batı emperyalizmi için Antalya  buluşması hüsran olabilir.