Onur Yüksel

Tarih: 30.05.2023 11:00

ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI

Facebook Twitter Linked-in

Seçimler bitti artık birlik ve beraberlik zamanı , oy veren vermeyen 85 Milyon ile birlikte varız birlikte güçlüyüz.
Sonuçlar üzerinden ayrıştırmaya gidilmemeli , sevinçlerimizle abartıya kaçarak itici olunmamalı ,  farklı düşünen akraba , eş dost , komşularımız incitilmemeli tamamen kucaklaşmalıyız. 

Karşı tarafın muhalefet seçmenlerinin endişeleri muhakkak göz önünde bulundurulmalı , göçmen , deprem , liyakat bunlar elzem ilk üzerinde düşünülmesi gereken konuların başında gelmektedir. Ekonomi yok mu tabi ki var ancak her zaman belirttiğim gibi ekonomi tüm bunların sonucu. 
Enflasyonun önüne geçilecek adımlar atılmalı , üretim ekonomisi modeli olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır. Hele de büyük İstanbul depremi olasılığı göz önünde bulundurduğumuz da ivedilikle yapılması gereken çok şey olduğunu ve hepsinin birbiriyle bağlantılı olduğunu anlıyoruz.

En büyük sermayemizin eğitimli insan gücü olması için de çalışmalıyız.
Önümüz de yerel seçimler var , Sarıyer özelin de  adaylar seçimden birkaç ay önce değil en geç Eylül ayında açıklanmalı buna göre strateji ve kampanyalar düzenlemeli , projeler hazırlanmalı yoksa yerel de sonucun değişmesi çok zor olacaktır.
Adaylar belirlenirken ise sadece yerel yönetici , siyasetçi  ve bürokratların tanıdığı bir aday ile ilerlemektense , Sarıyerli olan herkesin tanıdığı bildiği teveccüh de bulunacağı her kesimden oy alabilecek bir aday ile başlamak büyük avantaj sağlayacaktır. 
Bunun içinde tabi ki anket ve araştırmalar yapılmalı. 
 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —
... ...