Meridyen Eğitim Kurumları

İbrahim Balcı


ŞAMPİYONLAR SARIYER’DEN ÇIKAR

2021/2022 futbol sezonunda Sarıyer İlçemiz takımları büyük başarılar göstererek şampiyonlukları göğüslediler.


Dört semt takımı dört şampiyon çıkardı. Mükemmel bir olay! Bilhassa bu kulüplerimizin başarısına dudak bükmemek gerekir, aksine daha da teşvik ederek başarılarının devamı için varsa İlçemiz sorumluları tarafından teşvik edilmeleri gerekmektedir.

Yenimahalle Spor Kulübü lige yenilgi başladı ise de toparlanmayı bildi ve bir daha hiç yenilgi almadan farklı skorlarla maçlarını kazarak bitime üç hafta kala Şampiyonluğunu ilan ederek büyük başarıya imza atarak alkışı hak ettiler. Son maçı önümüzdeki hafta olacak sadece formalite maçı, seyircisini tatmin için oynayacak. Bu büyük başarıları nedeni ile titizlikle çalışan ve inanılmaz uğraş veren Kulüp Başkanı ve yöneticilerini kutlarım. Elbette ki teknik eleman ve futbolcuları da…

Bir diğer kulübümüz uzun yıllardan beri amatör liglerde yer alan ve defalarca şampiyonluk kazanan Çayırbaşı oldu. Bu sezon Çayırbaşı takımı da büyük mücadele verdi ve rakiplerini kopara kopara yenerek ipi göğüsledi ve bir üst kümeye çıkmaya hak kazandılar. Hasan Altay hoca bu kulüpte de kendisini göstererek bu işlerin adamıyım demeyi bildi. Çayırbaşı Spor kulübü adeta sırtlayan Mirza Sancak’ı, yöneticileri ve teknik elemanlarla futbolcuları da yürekten kutlar başarılarının devamını dilerim.

Pınar Spor Kulübümüz çok eski bir tarihe sahip değil. Ancak yılların kulübü gibi oturmuş yönetim ve futbolcu kadrosu ile önemli işler başardı ve verdiği büyük mücadele sonucu şampiyonluk ipini göğüsleyerek şampiyonluğa ulaştı ve bir üst kümeye çıkmayı bildi. Kulübün kuruluşunda büyük emeği olan Akın Soyak ve yönetici arkadaşları ile teknik eleman ve futbolcuları gönülden kutlamayı görev bilirim.

İlçemizin sessiz kulübü Boyacıköy… Varlığını elde ettiği bu sezonki galibiyeti ile adeta ilan etti. Sessiz, sakin ama iddialı başladığı ligi, patırtısız ve gürültüsüz bir şekilde devam ettirdi, azimliydiler, inançlıydılar ve başardılar. Şampiyonluk ipini göğüslediler. Bu kulübümüzün yöneticilerine, teknik eleman ve futbolcularını da tebrik eder, başarılarının gelecek sezonda da devam ettirmesini dilerim.

Dört kulübümüz şampiyon olarak büyük başarı elde ettiler. Bu takımlarımız kötü olsalardı bu başarıya ulaşmaları imkânsız olurdu. Demek ki kadroları iyi, ya da iyice! Peki bu dört kulübün en azından 40-50 futbolcusu var sürekli forma giyen ve bunların içinde kendilerini kanıtlayan en azından beş on yetenekli futbolcu vardır. Bunların tespit edilerek piyasaya çıkarılması ve daha da iddialı olarak derim ki sürekli futbolcu arayışı içinde olan Sarıyer Kulübümüz transfer edilmeleri gerekmez mi? Durumu bu şekilde özetledikten sonra önümüzdeki günlerde olağanüstü genel kurulu yapacak olan Sarıyer S.K: nün bu futbolcuların üzerine gitmeleri akıl karıdır. Bekleyelim görelim.

Tebrikler Yenimahalle, Tebrikler Çayırbaşı, Tebrikler Pınarspor ve tebrikler Boyacıköy…