Meridyen Eğitim Kurumları

Fikret Altan


MERHABA

Merhaba sevgili Sarıyer'liler, Sarıyer (Emirgan) doğumlu biri olarak yıllardır sizlere diş hekimi olarak hizmet etmekteyim.


 

Boğazın en güzel ilçesi olan siz değerli Sarıyer'lilere muaynehanemde severek hizmet ederken sizlere daha fazla nasıl yardımcı olabilirim düşüncesi içerisindeyken uzun zamandır severek takip ettiğim simashaber sitesinin imtiyaz sahibi aile dostumuz Celalettin beye Sarıyer'lilere bilgi ve birikimimi aktararak yardımcı olma düşüncemi söylediğimde hiç düşünmeden kabul ettiği için teşekkür ederim.
Sizlere kısaca kendimi tanıtmak isterim, ben eminimki bir çoğunuzun tanıdığı ve sevdiği Baltalimanı Kemik Hastalıkları hastanesinde uzun yıllar görev yapan Sinir Doktoru (Nöro-pskiyatrist) Merhum Dr. Ünal Altan'ın oğluyum. Rahmetli babamın uzun yıllar sizlere hekim olarak verdiği hizmeti bende 1991 yılından beri Reşitpaşa Şirin Sokak'ta bulunan Muaynehanemde devam ettirmekte ve bir diş hekimi olarak Diş hekimliğinin tüm branşlarında uzman olarak mesleğimi icra etmekteyim. Doğduğum ve doyduğum bu toprakların insanlarına artık sadece muaynehanemdeki tıbbi müdahalelerde değil mesleğimdeki bilgi ve birikimi sizlerinde anlayacağı bir şekilde aktararak faydalı olma düşüncesindeyim. Diş ve diş sağlığı ile ilgili bir çok konuda bilgilendirici yazılar ile sizlere misafir olacağım sonraki yazımızda görüşmek üzere hoşcakalın.