Meridyen Eğitim Kurumları

Cemil Özbalta


BAŞLARKEN...

Kendimle ilgili sizin bazılarımızın  bilmediğiniz yönlerim hakkında bilgi vermek isterim..


Sevgili dostlar, daha önce çeşitli gazete ve dergilerde, devam ettiğim yazılarıma şimdi de, burada devam ettirme kararı aldım..
Basın hayatıma Of Görünüm, Konuşan Karadeniz dergileri ile başladım.
Bir ara Türkiye gazetesinin yeni meşhur olmaya başladığı zamanlarda haber muhabiri olarak kısa bir zaman çalıştım.
Sonra bir ara zamanın meşhur Dergisi Yörünge dergisinde denemelerim oldu..
Daha sonra Türkiye genelinde yüzbinlerle Üyesi olan Mester ve Esder gazetesinin kurucusu ve sahibi olarak yayın hayatına devam ettim..
Sarıyer'de çıkan bazı yerel basında “kalem ucu” köşe yazı ise uzun süre yazılarına devam ettim.
Sonra Türkiye genelinde, yayın olan, Deprem Dergisinin genel yayın yönetmenliğini, ve  inşaat sektöründe faaliyet gösteren Baret Dergisi,  kurucularından ve genel yayın yönetmen ve yazı işleri Sorumlusu olarak yayın hayatına devam ettim.
Şimdi de sizinle beraber tarafsızlık ilkelerine uyarak yazılarıma devam edeceğim. 
Bu tarafsız yazılarım, işini düzgün yapmayana göre  hatalı, dürüst olmayana göre  yanlış, yalancıya göre hilekar, sahtekarlara göre de düzenbaz olarak görülebilir..
Bütün bunlara rağmen, biz doğruları söylemekten asla vaz geçmeyeceğiz, siz de doğruları okumaktan asla vaz geçmediğiniz sürece..
Görev aldığım, vakıf bank Lessing yönetim kurulu üyeliği, Vakif bank menkul kıymetler yönetim kurulu üyeliğim, uzun süre Kızılay Başkan Yrd ve yönetim kurulu üyeliğim, spor Kulubu Başkan ve yönetim kurulu üyeliğim, çeşitli vakıf ve derneklerde yönetim kurulu üyeliğim ve Sarıyer meclis üyeliğim ile Sarıyer halkına çeşitli alanlarda hizmette bulunmaktan onur duydum..
Bundan sonraki yazılarımızda Sarıyer ve Sarıyer halkına belgeli veya sözlü ışık tutacak aydınlatıcı yazılarımda buluşmak dileğim ile..
Sevgilerimle..