- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
50,95% -0,11
-
GRAM ALTIN
7263,88% -0,98
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
SPOR
SPOR Haberleri
Sakaryalı başarılı karate sporcusu Zümra Rezzan İm, 24-26 Ocak’ta Fransa’da düzenlenecek Karate 1 Premier Lig müsabakalarında Türk Bayrağı’nı dalgalandıracak.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karate sporcusu Zümra Rezzan İm, kariyer yolculuğunda önemli bir organizasyona daha katılacak.
Hedef altın madalya
24-26 Ocak tarihlerinde Fransa’da düzenlenecek Karate 1 Premier Lig müsabakaları için hazırlıklarını sürdüren başarılı sporcu,Milli takımın Kocaeli’ndeki hazırlık kampına katıldı.
Aldığı birçok başarılı sonuçla Sakarya’nın gururu olan Rezzan, Fransa’da Türk Bayrağı’nı dalgalandırarak ülkesine ve şehrine altın madalyayla dönmeyi hedefliyor.
Büyükşehir’den başarı dileği
Organizasyon öncesi sporcusuna başarılar dileyen Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, “24-26 Ocak tarihlerinde Fransa’da düzenlenecek Karate 1 Premier Lig müsabakalarına katılacak karate sporcumuz Zümra Rezzan İm’e başarılar diliyor, ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















